Horoscop zilnic 4 mai 2016. Gemenii primesc o propunere interesanta, iar Pestii se cearta cu partenerul


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 mai 2016.


BERBEC

Ti-ai propus sa nu faci nimic toata ziua... adica vrei sa te relaxezi de dimineata si pana seara. Te simti obosita si vrei sa profiti de aceasta de aceasta zi ca sa iti reincarci bateriile.

TAUR

Desi iti planificasei o zi lejera, planurile iti sunt date peste cap de un telefon. In loc sa ai parte de liniste, s-ar putea sa petreci cateva ore stresante la birou.

GEMENI

Primesti o propunere interesanta din partea unei persoane de sex opus pe care o admiri de ceva vreme. Asta iti insenineaza ziua si numeri orele pana la intalnire.

RAC

Ai mari sanse sa seara intr-o cafenea, in compania celor mai buni prieteni. De mult planificasei o iesire si astazi este sansa ta sa iti pui planul in aplicare.

LEU

Persoana iubita iti face o surpriza care nu este tocmai pe placul tau. Insa nu vrei sa ii ranesti sentimentele, asa ca nu ii pui deloc in discutie gusturile indoielnice.

FECIOARA

Ai parte de o discutie in contradictoriu cu o persoana apropiata si asta te demoralizeaza. Nu te asteptai sa auzi astfel de vorbe din partea ei si te simti ranita de cuvintele pe care ti le-a adresat.

BALANTA

Nu suporti criticile astazi, mai ales ca toata lumea pare ca are tendinta sa iti faca cate o mica observatie. Incerci sa petreci cea mai mare parte a timpului pe cont propriu, pentru a evita discutiile inutile.

SCORPION

Iti petreci mare parte din zi in compania unor prieteni dragi, pe care nu i-ai mai vazut de mult. Te bucuri de revedere si stati la povesti pana seara tarziu.

SAGETATOR

Esti irascibila si nimeni nu pare sa iti intre in gratii. Probabil ca oboseala si stresul din ultima perioada si-a pus amprenta asupra starii tale de spirit.

CAPRICORN

Ai de rezolvat cateva treburi urgente, care nu suporta amanare. Din pacate, e o zi aglomerata la birou, care te sleieste de puteri si energie.

VARSATOR

Esti intr-o dispozitie excelenta astazi, iar prietenii tai sunt primii care observa acest lucru. Esti sufletul petrecerii, pusa pe glume si distractie si toata lumea iti cauta compania. 

PESTI

O cearta cu persoana iubita iti strica ziua pentru ca amandoi sunteti incapatanati si nu vreti sa va cereti scuze. In loc sa petreceti o zi romantica, alegeti sa fiti suparati si sa nu va vorbiti.

related posts

Modifică setările cookies