Horoscop zilnic 4 martie 2015. Leii sunt agresivi cu partenerii, iar Balantele primesc o invitatie surpriza in oras


Afla ce iti rezerva astrele si citeste mai jos horoscopul pentru 4 martie 2015.


BERBEC

Primesti o veste buna pe care o astepti de multa vreme. Se iveste o oportunitate la locul de munca, de care trebuie neaparat sa profiti. Acum este momentul care poate face diferenta in cariera ta.

TAUR

Ti-ai propus sa lenevesti toata ziua si sa lasi problemele importante pentru alte zile. Din pacate, planul tau nu se realizeaza cat in prima parte a zilei, deoarece la pranz apare o chestiune care nu suporta amanare. Va trebui sa apelezi la ajutorul unui prieten ca sa rezolvi situatia.

GEMENI

Astazi esti supusa unei critici dure, care te afecteaza in mod dosebit. Incearca insa sa vezi si partea constructiva a lucrurilor si sa imbunatatesti ce se poate. Nu te lasa doborata de parerile negative si subiective ale celor din jur.

RAC

Vrei sa faci o schimbare in viata ta si simti ca acum este momentul pentru un suflu nou. Te gandesti la o schimbare de job sau la o investitie financiara  care te va solicita foarte mult. Esti dispusa sa iti asumi riscuri pentru o reusita in viitor.

LEU

Astazi dai dovada de agresivitate in relatia cu persoana iubita. Vrei sa te impui cu orice pret si asta nu este tocmai pe placul partenerului. Incearca sa iti schimbi abordarea daca vrei ca demersul tau sa aiba succes.

FECIOARA

Astrele nu sunt de partea ta astazi. Nu reusesti sa duci la bun sfarsit nimic din ceea ce iti propui si ai mari probleme de concentrare. Probabil ca oboseala din ultima perioada si-a pus amprenta asupra fizicului si psihicului tau.

BALANTA

Primesti o invitatie in oras din partea unei persoane la care nu te asteptai. Desi privesti cu reticenta aceasta propunere, te simti intrigata si iti doresti sa afli care sunt adevaratele intentii ale acestei persoane in legatura cu tine.

SCORPION

Atitudinea ta optimista si glumeata de astazi este molipsitoare. Esti intr-o stare fizica si psihica excelenta, iar asta te transforma instant in cea mai placuta persoana de la birou. Colegii iti cauta compania, iar ideile tale sunt originale si nonconformiste.

SAGETATOR

Esti destul de irascibila astazi si asta ti-ar putea cauza probleme in relatia cu colegii si cu prietenii apropiati. Incearca sa iti tii nervii in frau si sa nu spui ceva ce ai putea regreta mai tarziu.

CAPRICORN

O veste buna din punct de vedere financiar iti insenineaza ziua. O suma importanta de bani iti intra astazi in cont si iti rezolva problemele financiare care iti dau batai decap de ceva vreme.

VARSATOR

Petreci mult timp gandindu-te la persoana iubita si analizandu-ti relatia. Esti nemultumita de cum evolueaza lucrurile intre voi si vrei o schimbare din punct de vedere sentimental.

PESTI

Esti cam deprimata astazi si incerci sa fii cat mai invizibila pentru cei din jur. Atitudinea ta nu este insa vazuta cu ochi buni de ceilalti, care nu apreciaza lipsa ta de implicare.

related posts

Modifică setările cookies