Horoscop zilnic 4 martie 2018. Capricornii sunt laudati astazi. Vezi ce se intampla cu Scorpionii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 martie 2018.


BERBEC  

Nu-ti faci prea multe planuri pentru aceasta zi pentru ca iti doresti sa lenevesti cat este ziua de lunga. Cel mult, spre seara te vei lasa convinsa sa mergi in vizita la o ruda, dar nu vei zabovi prea mult nici la ea. 

TAUR

Cum ti se pare acest plan: o zi intreaga la shopping? Ei bine, asta vei face astazi. Nu vei mai tine cont de cheltuieli si iti vei face toate poftele. Norocul tau va fi ca vei mai gasi si niste oferte bune si nu vei da o gaura atat de mare in buget.

GEMENI 

Ti se aprind calcaiele dupa cineva si nu reusesti sa mai analizezi lucrurile intr-un mod obiectiv. Din pacate, aceasta persoana nu isi arata acum adevarata fata si in scurt timp va ajunge sa te dezamageasca. Ai grija!

RAC 

Legi o relatie de prietenie cu o persoana interesanta pe retelele de socializare. De la discutii interminabile la sentimente profunde este doar un pas, asa ca planificati cat mai repede o intalnire pentru a sta fata in fata.

LEU  

Ziua incepe intr-o maniera linistita. Incerci sa te ocupi de treburile casnice, pe care le-ai tot amanat pe parcursul saptamanii, dar zenul tau va fi tulburat de o veste pe care o vei primi spre seara de la o persoana de sex feminine.

FECIOARA

Sfatul zilei pentru tine este sa nu te limitezi la visat si sa treci la actiune. Astrele iti surad si te ajuta sa obtii ceea ce iti doresti cu mai multa usurinta, asa ca profita de oportunitatile care se vor ivi astazi.

BALANTA

Un prieten apropiat reuseste sa te dezamageasca astazi prin faptul ca nu se tine de o promisiune pe care ti-a facut-o. Daca tii la relatia voastra, nu lasa lucrurile asa. Prin comunicare, totul se poate repara.

SCORPION

Daca erai in tatonari cu cineva, astazi vei realiza cat de diferiti sunteti si  veti porni pe drumuri separate. Sa nu-ti para rau. Totul se intampla cu un scop si iti vei da seama in scurt timp de faptul ca astazi ai luat o decizie foarte buna.

SAGETATOR

Pregateste-te sa sustii moral un prieten apropiat care trece prin momente mai dificile in aceasta perioada. Va trebui sa fii puternica, astfel incat sa faci fata situatiei sau sa gasesti, la randul tau, un umar pe care sa plangi.

CAPRICORN  lauda

Primesti niste prieteni in vizita si te vei dovedi a fi o gazda buna, astfel ca laudele vor veni in mod natural si te vor maguli. Prin urmare, vei ingheia ziua intr-o nota extrem de pozitiva si cu dorinta de a repeta experienta cat mai curand.

VARSATOR

Indrazneste sa faci lucrurile intr-o maniera diferita fata de cum le-ai face in mod normal pentru ca doar asa vei avea de castigat. Iesi din zona ta de confort daca vrei sa obtii rezultate diferite si sa te bucuri de mai multe satisfactii.

PESTI

Participi mai mult din obligatie la un eveniment simandicos si nu te simti in largul tau. Prin urmare, vei astepta cu nerabdare sa se termine si sa te duci acasa, sa te schimbi in ceva comod si sa te cuibaresti in patura in fata televizorului. 

related posts

Modifică setările cookies