Horoscop zilnic 4 septembrie 2015. Taurii ii enerveaza pe cei din jur, iar Racii se simt confuzi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 septembrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Esti foarte comunicativa si tanjesti sa-ti faci noi prieteni, sa traiesti noi aventuri. Nu-ti sta deloc gandul la munca si lasi pe maine orice poti face astazi.

Horoscop 2015 TAUR

Esti atenta la detalii. Din pacate, tinzi sa ii enervezi pe cei din jur cu insistenta ta si sa ti atragi cativa critici. Mare grija la persoanele cu care interactionezi. 

Horoscop 2015 GEMENI

Ai probleme cu concentrarea. Nu poti sa duci la bun sfarsit lucrurile pe care ti le-ai propus si ai tendinta de atse pierde in detalii. E indicat sa nu te implici in proiecte prea grele si sa nu iei decizii importante.

Horoscop 2015 RAC

Este un moment bun sa faci o evaluare a actiunilor din ultima perioada si sa vezi ce a mers bine si ce rau. Poti cere sfatul unor prieteni daca te regasesti intr-un impas. Este posibil ca azi sa te simti putin confuza, dezorientata.

Horoscop 2015 LEU

Tinzi sa lasi lucrurile sa se rezolve de la sine, insa nu este acesta cel mai indicat trase pentru solutionarea problemelor cu care te confrunti. Neimplicarea ta va avea efecte dezastruoase daca nu dai dovada de initiativa.

Horoscop 2015 FECIOARA

Iti faci griji pentru orice si pui raul in fata. Trebuie sa scapi de acest pesimism, care te impiedica sa gandesti logic ii enerveaza pe cei din jurul tau.

Horoscop 2015 BALANTA

Vrei sa te rasfeti si din aceasta cauza risti sa depasesti considerabil bugetul zilei. Ai in gand sa mearga la un salon de infrumusetare, la coafor sau la shopping, iar la finalul zilei toate aceste proceduri se vor dovedi o investitie foarte buna.

Horoscop 2015 SCORPION

Ai parte o zi relaxanta, in care nu te bate nimeni la cap si nu te simti presata de chestiuni urgente. Spre seara este posibil sa te vezi cu un amic pe care nu l-ai mai intalnit de multa vreme.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Esti mult mai productiva in a doua parte a zilei, in care decizi sa inveti lucruri noi si sa iti rezolvi toate treburile restante. Energia de care dai dovada ii motiveaza si pe cei din jur, insa spre seara te simti epuizata.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Ai face orice numai sa nu muncesti astazi. Desi ar trebui sa rezolvi chestiuni urgente la primele ore ale zilei, amaniorice decizie importanta. Intr-un final, tot raul este spre bine, pentru ca nu este o zi tocmai buna pentru actiune. 

Horoscop 2015 VARSATOR

Esti influentata toata ziua de atmosfera de acasa. O cearta sau o discutie aprinsa in familie nu te lasa sa te concentrezi asupra altor chestiuni, asa ca nu dai dovada de prea multa productivitate la locul de munca.

Horoscop 2015 PESTI

Prima parte a zilei ti-o rezervi pentru satisfacerea propriilor capricii. Nu vrei sa dai raportul nimanui si te bucuri de putina libertate. In cea de-a doua partetrebuie insa sa recuperezi timpul pierdut. Te va prinde seara tarziu la job sau facand chestiuni care nu suporta amanare.

related posts

Modifică setările cookies