Horoscop zilnic 5 aprilie 2017. Taurii au o zi mai dificila, iar Pestii au un program de lucru incarcat


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 5 aprilie 2017.


BERBEC

Esti framantata si marcata de schimbari sau de intamplari neobisnuite, care te scot putin din zona ta de confort si te fac sa te gandesti la tot felul de situatii mai putin placute, pe care le-ai putea intampina in viitor. Renunta la gandurile negre si infrunta fiecare zi cu zambetul pe buze.

TAUR

Este o zi dificila, cu multe intalniri si multe situatii neobisnuite pentru tine, dar care iti ofera ocazia de a-ti forma sau consolida o imagine de persoana serioasa,  intuitiva si competenta, care stapaneste situatia si actioneaza exact cum trebuie. Abilitatile tale nu vor fi trecute cu vederea de sefii tai.

GEMENI

Uiti in sfarsit de problemele care ti-au acaparat atentia si mintea in ultima vreme si te bucuri de aceasta zi, fara sa te mai gandesti la perioada grea prin are tocmai ai trecut. Nu-ti pierde speranta, puterea si convingerea ca totul se va rezolva in cele din urma.

RAC

Desi ai intentia sa-ti abandonezi proiectele in care te-ai implicat in ultimul timp, recomandarea este sa nu faci acest lucru. Daca te simti extenuata, ia-ti o zi de concediu, incarca-ti bateriile si apoi continua ceea ce ai inceput sa faci in urma cu cateva saptamani.

LEU

Te gandesti serios la reorganizarea si stabilizarea vietii sentimentale, mai ales daca nu esti multumita de situatia prezenta. Din fericire si partenerul tau este de acord in aceasta privinta, motiv pentru care incepeti sa va faceti planuri mari pentru viitor.

FECIOARA

Ai parte de una dintre cele mai bune perioade in ceea ce priveste relatia cu partenerul tau, iar fericirea ti se citeste pe chip. In plus, el stie cum sa te surprinda placut, iar gesturile lui te coplesesc si te fac sa-l respecti si sa-l admiri si mai mult.

BALANTA

Dai dovada de un calm iesit din comun, care reuseste sa-i enerveze pe cei din jurul tau. Este chiar recomandat sa-ti pastrezi energia pentru situatii mai dificile si sa te concentrezi asupra oamenilor care chiar merita atentia ta. Astazi nu trebuie sa-ti faci planuri mari sau sa-ti asumi obligatii pe termen lung.

SCORPION

Este momentul cheie al saptamanii cand reusesti sa iei o decizie inteleapta si sa transformi incertitudinea in care te afli in ceea ce priveste viata profesionala intr-o chestiune concreta. Faci un pas foarte important in cariera si vei cunoaste o ascensiune neasteptata a acesteia.

SAGETATOR

Desi unii sau altii tind sa te enerveze si sa-ti distraga atentia de la lucrurile importante pe care trebuie sa le faci, totusi reusesti sa te controlezi si sa-ti mentii parerile. Din fericire, nu esti deloc singura in aceasta lupta grea pe care trebuie sa o duci cu cei care s-au aliat impotriva ta.

CAPRICORN

O gandire libera ti-ar fi astazi extrem de utila in toate relatiile sociale si ti-ar permite sa cantaresti obiectiv avantajele si dezavantajele fiecarei situatii cu care te confrunti. Ai grija la reactia celor din jurul tau. S-ar putea sa nu fie pe placul tau.

VARSATOR

Te strabate un fior romantic si ai tendinta de a idealiza si de a vedea numai calitatile fiintei iubite. Desi nu iti sta in fire, astazi ignori complet defectele partenerului tau si te lasi dusa de val si de vorbele lui calde si emotionante. Ai putea face acest lucru mai des!

PESTI

Te confrunti cu o crestere a responsabilitatilor de la locul de munca si un program de lucru mai incarcat. Nimic neobisnuit pana aici, avand in vedere ca iti sta in caracter sa uiti sa mai pleci de la job si sa lucrezi inclusiv in weekend. 

related posts

Modifică setările cookies