Horoscop zilnic 5 aprilie 2018. Leii sunt răsfățații zodiacului. Vezi ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilei de 5 aprilie 2018.


BERBEC

Visezi cu ochii deschiși la o frumoasă poveste de iubire. Este timpul să te trezeșți la realitate și să faci ceva în acest sens, astfel încât să îți vezi visurile împlinite. Acționează!

TAUR

Este o zi bună pentru schimbări de orice fel. Astăzi ai curajul să acționezi, să nu mai bați pasul pe loc și să te îndrepți în direcția cea bună, spre idealurile la care doar visai până acum.

GEMENI

Suferi o dezamăgire astăzi din pricina unui prieten. Indiferent de cât de dureros ar fi, încearcă să nu îți pierzi încrederea în cei apropiați pentru că nu toți sunt la fel și nu te vor trăda și ei,.

RAC

Se poate naște o poveste de iubire cu un coleg de la job. Dacă ești singură, aceasta poate fi cea mai bună opțiune pentru ține. Dacă eșți deja într-o relație, încearcă să nu îți complici existența.

LEU

Ești răsfățata zodiacului astăzi. Primeșți veșți bune atât pe plan profesional, cât și pec el sentimental. La job afli că ti s-a aprobat o mărire de salariu, iar acasă te bucuri de armonie și iubire.

FECIOARĂ

Planul sentimental îți este zguduit de gelozie. Bănuiești că partenerul de cuplu îți este infidel și nu mai al liniște, ai face orice pentru a afla adevărul, iar această atitudine va genera certuri în relația de cuplu.

BALANȚĂ

Dai cu piciorul la o oportunitate din vina geloziei pe care o manifestă partenerul de cuplu. Încearcă să nu iei decizii bazate pe părerea celor din jur. Fii sinceră cu tine și spune “DA” dacă asta îți doreșți.

SCORPION

Trebuie să dai dovadă de atenție distributivă astăzi la locul de muncă și să te concentrezi mai bine la ceea ce ai de făcut pentru a evita eventualele greșeli. În caz contrar, vei fi trasă la răspundere și nu îți va plăcea postura în care vei fi pusă.

SĂGETĂTOR

Interacționezi cu o persoană fățarnică și îți va lua ceva timp până să te prinzi de adevăratele sale intenții. Încearcă să fii mai rezervată în declarații, astfel încât să nu te trezești că faci anumite dezvăluiri cui nu trebuie.

CAPRICORN

Este o zi satisfăcătoare din toate punctele de vedere. Reușești să îți atingi obiectivele, cee ace te face să te simți împlinită. Poți intra în mini-vacanța de Paște cu sufletul împăcat că ți-ai împlinit visurile.

VĂRSĂTOR

Trebuie să consulți un medic, dar nu pentru a rezolva problemele tale de sănătate, ci pe cele ale animalului tău de companie. Din fericire, indiferent de cât de gravă pare situația, se va rezolva totul cu bine.

PEȘTI

Ești hotărâtă să faci o schimbare de look. Se va dovedia a fi de bun augur, dar deciziile pe care le iei astăzi reprezintă doar un prim pas dintr-un șir mai lung. Nu te opri, mergi până la capăt cu tot ceea ce ți-ai propus.

related posts

Modifică setările cookies