Horoscop zilnic 5 august 2015. Capricornii vor sa impresioneze la job, iar Fecioarele sunt apreciate de sefi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 5 august 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Primesti un cadou neasteptat de la persoana iubita. Iti doresti sa te revansezi in fata lui, asa ca pregatesti o cina romantica, chiar daca nu esti experta la gatit. 

Horoscop 2015 TAUR

In ultima perioada ai muncit foarte mult, iar acum incep sa se vada si efectele negative. Ai nevoie de o pauza, de aceea incerci sa-ti iei o zi libera, in care sa te odihnesti. 

Horoscop 2015 GEMENI

Cheltuiesti mai mult decat ar trebui pentru un obiect decorativ sau un cadou, asa ca ramai fara o suma importanta de bani pe care sperai sa-i pui deoparte.

Nu esti intr-o dispozitie prea buna, de aceea ar fi de preferat sa lasi deoparte pentru aceasta zi sarcinile importante sau discutiile definitorii de la locul de munca. 

Horoscop 2015 LEU

Nu esti multumita cu felul in care evolueaza lucrurile din punct de vedere profesional, asa ca ai o discutie sincera cu sefii tai. Incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios la o schimbare de job. 

Horoscop 2015 FECIOARA

Petreci o zi relaxanta alaturi de prieteni sau de persoana iubita. La locul de munca lucrurile merg asa cum iti doresti, sefii sunt multumiti de munca depusa si se bazeaza pe calitatile tale. 

Primesti o suma de bani care te ajuta sa-ti finalizezi planurile de concediu, de aceea ziua ta devine una mult mai frumoasa pe parcurs. 

Horoscop 2015 SCORPION

Primesti o veste buna din partea sefilor tai, iar ziua se transforma intr-una de exceptie din punct de vedere profesional, mai ales ca ajungi sa lucrezi la un proiect la care visai de ceva vreme. 

Relatia cu partenerul de viata nu merge asa cum ti-ai dori, iar astazi veti avea mai multe probleme ca niciodata. Daca nu te mai simti bine in situatia actuala, ar fi de preferat sa iei o decizie cat mai repede. 

Horoscop 2015 CAPRICORN

Te straduiesti prea tare sa impresionezi la locul de munca fara rezultatele asteptate. Incearca sa te relaxezi si sa privesti cu putina degajare lucrurile care se intampla in jurul tau. 

Horoscop 2015 VARSATOR

Problemele de sanatate din ultima perioada devin din ce in ce mai prezente in viata ta, asa ca te hotarasti sa mergi la un medic pentru a afla cauzele si pentru a primi un tratament adecvat. 

Ai parte de o zi incarcata, cu multe sarcini la locul de munca pe care trebuie sa le inchei intr-un timp foarte scurt. Esti nevoita sa amani planurile pe care ti le facusei impreuna cu cativa prieteni pentru o iesire in oras.

related posts

Modifică setările cookies