Horoscop zilnic 5 august 2017. Varsatorii sunt intr-o forma excelenta, iar Pestii se simt vulnerabili


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 5 august 2017:


BERBEC

Vrei sa te bucuri din plin de vacanta si sa iti organizezi activitati relaxante, dar si dinamice. Te gandesti ca nu ai facut de mult o drumetie pe munte, alaturi de prieteni si cateva ore de miscare iti vor reincarca bateriile. 

TAUR

E timpul sa renunti la ego si sa fii mai intelegatoare cu cei din jur. Pana la urma tot tu ai de castigat cu o atitudine inteleapta. Ai chef sa iti rasfeti partenerul in prima zi de weekend si te gandesti sa ii gatesti o cina asa numai cum tu stii. 

GEMENI

Spiritul adolescentin nu te paraseste niciodata! Ai chef de aventuri weekendul acesta si vrei sa iti inviti prietenii intr-o escapada la munte sau sa iesiti la distractie, intr-un club! 

RAC

Vei fi inconjurata de cei dragi si te vei simti mai iubita ca niciodata in sanul familiei. Consideri ca weekendul este pentru relaxare si momente petrecute in liniste. O vizita acasa la parinti este cea mai buna idee de a petrece timpul liber. 

LEU

Esti indreptata spre latura spirituala zilele acestea si stai mult de vorba cu tine. Ajungi la concluzii pe care le intuiai de mult timp, dar nu ai avut curajul sa le recunosti. E posibil ca o cunostinta mai veche sa te  invite la o cafea sa povestiti ce s-a mai intamplat interesant in vietile voastre. 

FECIOARA

Esti o prietena minunata, iar cei din jur stiu ca se pot baza pe ajutorul tau neconditionat. Bineinteles ca si tu iti doresti sa fii tratata la fel, dar uneori trebuie sa intelegi ca anumite persoane nu iti pot acorda tot timpul lor asa cum iti doresti. Seara, te vei bucura alaturi de partener de o cina romantica si un film! 

BALANTA

Ai mereu impresia ca banii nu iti ajung si esti stresata de acest aspect in mod constant. Banii sunt importanti, dar invata sa te relaxezi si sa vezi si celelalte lucruri simple din jurul tau care iti aduc fericire!

SCORPION

Daca te gandesti sa faci azi o schimbare de aspect in viata ta, fie ca e vorba de una de look sau de garderoba, e cel mai bun moment sa treci la fapte! Prietenele tale iti vor admira indrazneala de a iesi din tipare! 

SAGETATOR

Concentreaza-te strict pe ce ai de facut si nu mai lasa parerile celor din jur sa aiba vreo influenta asupra ta, atat timp cat nu sunt constructive. Putere, curaj si intelepciune, acestea sunt cuvintele care iti definesc ziua!

CAPRICORN

In viata ta se deschid mai multe drumuri, iar tu esti putin nehotarata pe care dintre ele sa il alegi. Asculta-ti inima si fa ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna! E anotimpul iesirilor la terasa, iar prietenii te vor scoate in oras pe seara, la o limonada rece sau la un pahar de vin! 

VARSATOR

Esti plina de veselie si buna dispozitie si transmiti acest lucru tuturor persoanelor din jurul tau! Esti inconjurata de prieteni, iar latura ta sociabila iti aduce azi cunostinte noi. E posibil sa initiezi noi asocieri in afaceri inclinate spre succes.

PESTI

Daca te simti mai vulnerabila decat de obicei, nu iti face griji, e normal sa ai si astfel de stari! Gandeste-te la toate lucrurile bune din viata ta si fii recunoscatoare constant! E posibil sa fii surprinsa placut azi de o surpriza din partea unei persoane dragi! 

related posts

Modifică setările cookies