Horoscop zilnic 5 decembrie 2016. Varsatorii isi depasesc llimitele, iar Fecioarele se simt extenuate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 5 decembrie 2016.


BERBEC

Chiar daca a fost o perioada obositoare pentru tine, astazi incepi sa regastigi din energia care te defineste. Se anunta o zi buna per total, insa fara lucruri iesite din comun.

TAUR

Te simti usor demoralizata si nu prea ai starea necesara pentru a fi inconjurata de multi oameni. Nu ai de ales, insa si trebuie sa dai piept cu realitatea, iar asta te supara si mai tare.

GEMENI

Se anunta momente tensionate pe parcursul zilei de astazi iar reactiile tale nu vor fi de prea mare ajutor. Daca nu esti atenta, te vei trezi in situatia in care ceilalti nu iti vor mai cere parerea cu privire la evenimente mai putin placute.

RAC

Racii vor fi luati prin surprindere astazi, cu o veste buna pentru ei si pentru cei apropiati. Cel mai probabil este vorba de o intamplare fericita in familie.

LEU

Astazi esti foarte axata pe o anumita suma de bani care iti da batai de cap, Fie ca este vorba despre o suma pe care o primesti sau despre bani pe care trebuie sa ii dai mai departe, simpla lor existenta te streseaza peste masura.

FECIOARA

Va ajunge oboseala si astazi nu va simtiti in apele voastre. Ar fi o zi tocmai buna pentru a cere liber de la locul de munca, aveti nevoi, in mod evident, de refacere.

BALANTA

Este ziua potrivita pentru a te ocupa de tine mai mult decat o faci de obicei. Incearca sa ignori usor nevoile celor din jur, daca vrei sa te simti mai bine in pielea ta, pentru ca in ultima perioada altfel au fost prioritatile.

SCORPION

Daca nu esti deja in vacanta, astazi poti sa te ocupi de planuri pentru una, pentru ca o meriti din plin si nu ti-ar strica deloc sa petreci cateva zile departe de casa si birou.

SAGETATOR

O anumita relatie din viata ta a inceput sa scartaie si astazi poti lua o decizie importanta cu privire la ea. Poate fi vorba despre partenerul de viata sau despre o prietena foarte apropiata.

CAPRICORN

Ai facut progrese foarte mari in ultima perioada,in special la locul de munca, insa faptul ca ai luat un avant prea mare nu te va ajuta azi. Te poti afla in situatia in care esti nevoita sa "strici" o munca deja facuta, iar asta nu poate decat sa te indispuna. 

VARSATOR

Este o zi a provocarilor, iar voi sunteti cunoscute ca fiind persoane indraznete, care nu se dau in laturi de la sacrifiile necesare pentru a reusit in tot ce isi propun. Astazi Varsatorii isi pot depasii limitele, daca isi pun asta intre obiective.

PESTI

Astazi este ziua ideala pentru a iesi usor din cotidian. Incearca sa fii mai deschisa si ai curaj sa cunosti oameni noi sau sa experimentezi lucruri de care pana acum iti era teama.

related posts

Modifică setările cookies