Horoscop zilnic 5 decembrie 2017. Fecioarele isi indeplinesc o dorinta, vezi ce se intampla cu Racii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 5 decembrie 2017.


BERBEC 

Iti sta bine in centrul atentiei si nici nu iti sta in fire sa eviti asta. Cat timp nu uiti de modestie, e bine sa iti asumi stralucirea si sa te bucuri din plin de ea, mai ales in zile ca aceasta, in care nu poti fi trecuta cu vederea.

TAUR

Debordezi de energie si n-ar fi deloc gresit sa iti alegi un mod constructiv de a te elibera de ea. Incearca sa nu devii obositoare pentru cei care petrec mut timp in compania ta.

GEMENI

Continua sa fii perseverenta in tot ceea ce faci si iei respecti responsabilitatile, pentru ca incep sa se vada rezultatele. Astazi primesti aprecierea cuiva pe care incerci de mai mult timp sa il impresionezi. 

RAC

Astazi au loc cateva discutii cu iubitul sau cu cineva apropiat, discutii de pe urma carora trebuie sa inveti sa lasi orgoliul pentru momentele in care esti 100% sigura ca ai dreptate in tot ceea ce spui.

LEU 

Apar cateva situatii dificile intr-un grup de oameni din care faci parte. Indiferent de ce mediu este vorba, tine cont de faptul ca diplomatia te poate ajuta in orice situatie si nimic nu ajuta mai mult decat o vorba buna.

FECIOARA

Astazi reusesti sa iti duci la bun sfarsit un plan pe care il avea de mult timp si care se concretizeaza, in sfarsit. Nu te lasa influentata de cei din jurul tau si bucura-te pe deplin de ceea ce ti se intampla.

BALANTA

Nu este nimic gresit in a-ti dori sa il cunosti mai bine pe partenerul tau de viata, insa astazi ai tendinta sa il sufoci cu intrebari si atentie excesiva. Poti isca un adevarat conflict, daca nu iti alegi cu mare atentie curiozitatile, mai ales daca sunteti la inceputul relatiei voastre.

SCORPION

Scorpioni pot afla informatii pretioase despre o persoana draga. Cineva apropiat a pastrat distanta intr-o chestiune care consideri ca te priveste si pe tine, iar asta reusesti sa intelegi, in sfarsit, de ce s-a intamplat asta si care este motivul pentru care a ales sa nu te implice.

SAGETATOR

La locul de munca te poti lovi pareri contrare alor tale si poti intalni persoane dificile, pentru care trebuie sa dai dovada de o rabdare uimitoare, pentru a reusi sa duci la capat proiectele la care lucrati impreuna.

CAPRICORN

Starea materiala este importanta pentru tine, iar faptul ca momentan nu stai prea bine la acest capitol, te ingrijoreaza si te face sa fii usor irascibila. Incearca sa nu te razbuni pe cei din jurul tau. 

VARSATOR 

Dureaza ceva mai mult decat ti-ar fi placut, insa te apropii cu succes de un scop pe care ti l-ai pus in urma cu ceva timp. Ai nevoie de rabdare, insa incet, incet, ceea ce iti doresti se va indeplini.

PESTI 

Ai tendinta sa te lasi cucerita de aparente, iar asta nu este deloc in favoarea ta. Ai grija la persoanele din jurul tau care iti pare ca s-au apropiat prea rapid de tine, pentru ca nu intotdeauna se intampla asta spre binele tau, ci mai mult spre al lor.

related posts

Modifică setările cookies