Horoscop zilnic 5 februarie 2017. Racii au parte de o surpriza, iar Sagetatorii se bucura de o zi linistita


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 5 februarie 2017.


BERBEC

Toate planurile pe care ti le facusei pentru weekend sunt date peste cap din cauza unei probleme in familie pe care trebuie sa o rezolvi urgent. 

TAUR

Ai o stare de spirit foarte proasta si n-ai chef de nimic, asa ca preferi sa petreci intreaga zi singura si sa te uiti la seriale sau pur si simplu sa lenevesti.

GEMENI

Esti atat de obosita incat nu mai faci fata, asa ca astazi faci in asa fel incat sa ai o zi libera ca la carte. Te va ajuta!

RAC

Ai parte de o surpriza placuta din partea persoanei iubite, care nu mai are rabdare pana la Ziua Indragostitilor ca sa iti arate cat de mult de iubeste. Gestul te impresioneaza profund si te consideri o persoana norocoasa.

LEU

Stai destul de prost din punct de vedere financiar, iar o cheltuiala neprevazuta iti da si mai rau planurile peste cap, asa ca esti nevoita sa apelezi la ajutorul prietenilor.

FECIOARA

Te simti ignorata de persoana iubita si tii sa ii atragi atentia intr-un mod agresiv. Ar trebui sa ai o atitudine mai impaciuitoare, pentru ca a doua zi s-ar putea sa regreti comportamentul pe care l-ai avut.

BALANTA

Faci tot posibilul sa duci la bun sfarsit responsabilitatile in cel mai scurt timp posibil, astfel incat dupa-amiaza sa-ti apartina in totalitate.

SCORPION

O problema de sanatate mai veche iti creeaza din nou neplaceri si de data aceasta nu mai poti amana vizita la medic. Este momentul sa iti pui propria sanatate pe primul loc in viata ta.

SAGETATOR

Dupa o perioada grea si aglomerata din toate punctele de vedere, astazi te bucuri de o zi calma, fara probleme de rezolvat sau sfaturi de dat.

CAPRICORN

Ai probleme pe plan personal care te afecteaza din toate punctele de vedere. Incearca sa-ti stabilesti prioritatile si sa iti reconsideri pozitia fata de persoana care nu-ti da pace.

VARSATOR

Esti nemultumita de felul in care evolueaza lucrurile. Nu prea stii ce sa faci, de aceea te sfatuiesti cu o prietena buna despre viitorul tau. 

PESTI

Organizezi impreuna cu prietenele tale o petrecere-surpriza pentru partenerul tau. Astazi puneti la punct ultimele detalii si faceti cumparaturile necesare pentru ca totul sa iasa struna.

related posts

Modifică setările cookies