Horoscop zilnic 5 iulie 2017. Leii incep un proiect noi, Capricornii primesc o invitatie draguta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 5 iulie2017.


BERBEC

Este o zi in care simti ca tot efortul depus a meritat si ca poti, in sfarsit, sa incepi vara in mod corespunzator. Ba chiar incepi sa organizezi, cat se poate de serios, o iesire la plaja, cu cei mai dragi prieteni.

TAUR

Este o zi foarte productiva pentru tine si simti ca toate treburile iti ies exact asa cum iti doresti. In plus, iti ramane si timp pentru rasfat, asa ca spre seara poti sa te bucuri de o inghetata cu prietenele, in oras.

GEMENI

Stai linistita si lasa-i pe altii sa preia fraiele, astazi. Este momentul sa renunti un pic la atitudinea de lider, pentru ca uneori devine extenuant, dar si pentru ca nu intotdeauna poti aduce rezultatele dorite. Nu este nimic gresit in asta.

RAC

O multime de persoane au nevoie de tine astazi si simti ca esti solicitata din toate partile. Desi iti place o astfel de atentie, vei obosi rapid si chiar vei incerca sa ignori apelurile unor colegi care ti-au cerut ajutorul, lucru deloc simpatic daca ai si promis ca il oferi.

LEU

Incepi un nou proiect, pe care il vezi ca pe o adevarata provocare, dar si care iti place la nebunie. Chiar daca ai o perioada aglomerata, astazi iti faci timp sa planifici, in mare, ce urmeaza sa faci in noua activitate pe care ti-ai asumat-o.

FECIOARA

Acum este perioada potrivita pentru a avea o zi sau chiar o saptamana libera, Incepe sa planifici asta, pentru ca altfel nu vei mai avea ocazia prea curand. 

BALANTA

Nu ar fi rau deloc sa acorzi atentie partii emotionale din tine, pentru ca acolo au loc ceva schimbari, desi nu le constientizezi intotdeauna. Cel mai probabil ai de luat niste decizii si, in ciuda faptului ca stii ce iti doresti, iti este greu sa recunosti si in fata altor persoane. 

SCORPION

Si un singur moment de liniste, daca prinzi, profita de el si trage-ti sufletul. Astazi ai o zi aglomerata si nu vei avea prea curand ocazia sa iei o pauza. Abia spre seara, acasa, vei reusi sa iti pui gandurile in ordine si sa te gandesti la ce ai de facut pentru zilele urmatoare.

SAGETATOR

Exista sanse mari sa intri intr-o discutie in contradictoriu cu cineva dintre colegii de munca sau din grupul de prieteni din care faci parte. Cu putina atentie vei reusi sa eviti o cearta care ar putea fi extrem de serioasa.

CAPRICORN

O prietena apropiata te suna sa te invite in oras, insa nu aceasta este surpriza. Este posibil sa afli ca esti invitata la nunta sau ca urmeaza sa apara un nou membru in familie, in orice caz, este ziua vestilor simpatice.

VARSATOR

Prima parte a zile te prinde intr-o expectativa care iti da o stare ciudata. Astepti vesti din partea cuiva drag, a carei situatie te ingrijoreaza si nu te vei linisti pana spre seara, cand ai ocazia ca vorbesti cu acea persoana.

PESTI

Este o zi plina de emotii contradictorii. In prima parte a zilei etsi nerabdatoare sa iei legatura cu un membru al familiei, pentru ca aveti de discutat ceva important, iar in a doua parte a zilei devii de-a dreptul irascibila. Incearca sa nu iti versi nervii pe colegi sau prieteni.

related posts

Modifică setările cookies