Horoscop zilnic 5 mai 2015. Taurii sunt supusi unui test, iar Balantele sunt in centrul atentiei


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 5 mai 2015.


BERBEC

Treci printr-o perioada dificila din punct de vedere emotional. Relatia cu partenerul este din ce in ce mai instabila si discutiile in contradictoriu din ce in ce mai dese. Se pare ca nu mai aveti prea mule in comun in acest moment al vietii voastre.

TAUR

Esti supusa unui test dificil la job si reusesti sa ii faci fata cu brio. Colegii te privesc cu admiratie, iar unii chiar cu invidie, insa un lucru este cert -  le-ai demonstrat ca esti un om de valoare, indispensabil.

GEMENI

Esti dezamagita de atitudinea prietenilor tai apropiati, care nu te sustin intr-o confruntare cu un amic comun. Te simti tradata si furioasa, insa intr-un final trebuie sa te resemnezi. Va trebui sa lupti pe cont propriu ca sa iti sustii punctul de vedere.

RAC

Este o zi solicitanta, in care ai de rezolvat o multime de probleme. De la prima ora pana seara tarziu esti intr-o alergatura continua, insa la finalul zilei esti multumita ca ai reusit sa bifezi cu succes toate taskurile.

LEU

Se iveste o oportunitate financiara, pe care ai toate sansele sa o ratezi daca nu reactionezi rapid. De mult iti doresti sa investesti banii in ceva profitabil, iar acum cand ai ocazia ti-ai pierdut curajul.

FECIOARA

Esti trasa la raspundere pentru niste actiuni care nu iti apartin, iar lucrul acesta te frustreaza. Desi nu este vina ta suta la suta pentru ceea ce s-a intamplat, esti si tu implicata in aceasta situatie neplacuta. 

BALANTA

Astazi esti in centrul atentiei si lucrul acesta te face sa radiezi de fericire. Iti place sa fii admirata si complimentata, iar astazi este momentul tau de glorie, de care profiti la maximim.

SCORPION

Nu esti in apele tale si oricat ai incerca sa ascuzi lucrul acesta, cei din jur observa schimbarea din comportamentul tau. Treci printr-o perioada nefasta, care isi pune amprenta asupra psihicului tau.

SAGETATOR

Nu reusesti sa te concentrezi deloc astazi ca sa duci lucrurile la bun sfarsit. Asa ca vei lasa destul de multe treburi neterminate, iar lucrul acesta iti da complet programul peste cap.

CAPRICORN

Farmecul tau personal nu a trecut neremarcat in gasca de baieti de la birou, care astazi te rasfata cu complimente. Esti cea mai admirata persoana la locul de munca si asta te face sa te simti excelent.

VARSATOR

Lucrurile sunt mult mai complicate decat ai fi crezut in ceea ce priveste relatia cu partenerul. Te simti din ce in ce mai nesigura pe sentimentele tale, iar partenerul nu da semne ca ar fi prea afectat de raceala ta din ultima perioada.

PESTI

Nu reusesti sa iesi din pasa neagra din ultima perioada si asta pentru ca te complaci in aceasta stare negativa. Pesimismul tau ii afacteaza si pe cei din jur, care incep sa te evite.

related posts

Modifică setările cookies