Horoscop zilnic 5 mai 2018. Leii au parte de o zi excelentă. Vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 5 mai 2018.


BERBEC

Nu înceta să îți urmezi visurile și să lupți pentru a le împlini, indiferent de obstacolele care îți ies în cale. Perseverează și în cele din urmă vei ajunge să culegi roadele mult dorite.

TAUR

Nu îți neglija sănătatea și nu încerca să îți tratezi afecțiunile după ureche sau cu leacuri băbești pentru că s-ar putea să îți inrăutățești situația. Nu trata aceste probleme cu superficialitate.

GEMENI

Suferi o dezamăgire astăzi din cauza unui priten căruia i-ai spus un secret și descoperi că nu a reușit să-l țină doar pentru el. Încearcă să afli motivul din spatele acestui comportament înainte de a lua o decizie radicală în ceea ce îl privește.

RAC

Un coleg de la locul de muncă îți face ochi dulci. Dacă nu îți surâde ideea de a începe o relație la job, încearcă să fii cât mai radicală și să nu îi dai speranțe false pentru că vei sfârși prin a-ți complica existeta.

LEU

Ai parte de o zi reușită atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. La job te simți apreciată și primești complimente din partea superiorilor, iar acasă este totul lapte și miere.

FECIOARĂ

Problemele din planul sentimental te împiedică să te concentrezi la job și asta îți poate aduce neplăceri la locul de muncă. Nu dai randament și lucru asta se vede, spre supărarea superiorilor tăi.

BALANȚĂ

Gelozia partenerului de cuplu te împiedică să te afirmi, să te faci remarcată. Dacă te deranjează acest lucru, ar trebui să porți o discuție serioasă cu el și să impui niște limite.

SCORPION

Acordă mai multă atenție taskurilor zilnice pentru că neatenția te-ar putea costa scump. Din păcate, în această perioadă lucrurile merg mult mai greu decât în mod obișnuit.

SĂGETĂTOR

Ai grijă ce și cui spui astăzi pentru că o anumită persoană poate avea intenții ascunse. Păstrează doar pentru tine și cei apropiați poveștile ce țin de problemele tale personale.

CAPRICORN

Ziua trece fără nicio problemă. Îți faci planuri cu cei dragi și te bucuri din plin de compania lor. Reușești astfel să te detașezi de problemele cotidiene și să îți faci “provizii” cu energie pozitivă”.

VĂRSĂTOR

Dacă ai un animal de companie, îți vei petrece ziua având grijă de el pentru că se confruntă cu niște pobleme de sănătate mai grave decât ai fi crezut. Toată această situație te va slei de puteri.

PEȘTI

Investești mult timp într-o chestiune care se dovedește a fi inutilă. Înainte să suferi o dezamăgire, mai bine pune în balanță plusurile și minusurile planurilor de viitor și află dacă merită să mergi mai departe pe același drum sau dacă trebuie să schimbi direcția.

related posts

Modifică setările cookies