Horoscop zilnic 5 martie 2015. Taurii sunt in cautare de distractie, iar Scorpionii sunt irascibili


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi 5 martie 2015.


BERBEC

Se anunta o zi excelenta pe plan profesional. Ti se ofera sansa de a prelua un proiect important, la care doresti de multa vreme sa lucrezi. Profita de aceasta sansa ca sa demonstrezi ca esti o adevarata profesionista.

TAUR

Esti in cautare de distractie astazi si nu iti este gandul deloc la munca. Esti distrata la serviciu si nu poti duce la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus. In schimb, in cercul de prieteni esti sufletul petrecerii – esti plina de voie buna si optimism.

GEMENI

Iti petreci ziua in compania unor persoane dragi, pe care nu le-ai mai vazut de multa vreme.  Este o zi favorabila relatiilor sociale, comunicarii si relaxarii. Ziua se incheie intr-un ton optimist.

RAC

Este o zi in care pui tara la cale. Iti faci o multime de planuri pentru ca, in final, sa iti dai seama ca sunt cam greu de realizat. Incearca sa iti propui obiective mai realiste.

LEU 

Incerci sa scapi de o parte din responsabilitatile care au cazut pe capul tau, insa fara prea mare succes. Esti extrem de ocupata si de abia mai faci fata volumului de munca. Nu este o rusine sa ceri ajutor daca sarcinile prea multe te coplesesc.

FECIOARA

Esti destul de absenta din peisajul social astazi. Esti suparata pe viata si te-ai retras in propria cochilie. Atitudinea ta nu este vazuta cu ochi buni de cei din jur, care interpreteaza aceat comportament ca si dezinteres si nepolitete din partea ta.

BALANTA

Astrele sunt de partea ta din punct de vedere financiar.  O investitie mai veche devine, in sfarsit, profitabila si acum primesti prima transa de bani.  Aceasta suma te ajuta sa treci cu bine peste cheltuielile din acest weekend.

SCORPION

Esti irascibila, obosita si cam deprimata si, din pacate, te complaci in aceasta stare. Atitudinea ta pesimista ii demoralizeaza pe cei din jur, care incep sa te evite. Incearca sa iesi din aceasta stare de nervozitate.

SAGETATOR

Ti-ai pierdut increderea in cei din jur in urma unei dezamagiri din viata ta. Insa aceasta atitudine nu este benefica pentru psihicul tau si pentru relatia cu cei din jur. Incearca sa vezi si partea pozitiva a lucrurilor.

CAPRICORN

Este o zi obositoare, in care esti extrem de solicitata atat pe plan profesional, cat si pe plan sentimental. La job s-au strans o multime de lucruri de rezolvat, iar acasa partenerul se simte neglijat.

VARSATOR

Ai parte de o zi plina, in care esti intr-o continua alergatura de la prima ora a diminetii pana seara tarziu. Totusi, ai rezerve nebanuite de energie si reusesti sa duci toate treburile la bun sfarsit.

PESTI

Te gandesti serios la o schimbare de domeniu profesional. Esti dezamagita de felul in care merg lucrurile la actualul job si simti ca este momentul pentru ceva nou in viata ta.

related posts

Modifică setările cookies