Horoscop zilnic 5 martie 2017. Leii isi fac planuri noi, iar Capricornii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 5 martie 2017.


Berbec

Simti nevoia sa te concentrezi mai mult la propria persoana si iti dedici aceasta zi in intregime. Nu ai starea necesara sa te afli in mijlocul unui grup de persoane, asa ca eviti sa iesi din zona ta de confort.

Taur 

Ai o zi foarte buna si nimic nu poate concura cu asta. Nu ai nici timp si nici stare sa ii lasi pe cei din jur sa iti influenteze ziua, insa daca nu esti atenta poti sa ii ranesti pe cei dragi, care voiau sa se afle in preajma ta azi.

Gemeni 

Simti ca ai dedicat foarte mult timp unor persoane care nu au meritat atentia ta. Gandul acesta te supara si te face sa simti ca astazi, mai mult ca oricand, vrei sa fii singura.

Rac

Exista cateva lucruri care te-au deranjat in ultima perioada si astazi a venit momentul sa iei atitudine si sa nu mai lasi asta sa te incarce negativ.

Leu

Ai un spirit organizatoric extrem de bine dezvoltat astazi, asa ca te apuci si faci tot felul de planuri, alaturi de prieteni. Ai grija sa ceri si parerea altora, inainte de a bate totul in cuie.

Fecioara

Nu se intampla lucruri deosebite pe parcursul acestei zile si nici nu iti doresti asta. Nu vrei sa te indepartezi de casa sub niciun chip si cu putin noroc nimic nu te va deranja de la odihna.

Balanta 

Te simti acaparata intr-un vartej de evenimente la care nu ti-ai dorit sa participi de bunavoie. Cineva apropiat te-a inclus in planurile sale si nu mai poti da inapoi.

Scorpion 

Se intampla ceva care te ajuta sa inveti ca orgoliul nu este intotdeauna un lucru bun si ca cea mai buna cale de a incheia o disputa este aceea de a lasa de la tine.

Sagetator 

Te simti usor confuza si nu intelegi exact in ce moment ai decis ca ziua de astazi sa fie plina de activitati. Nu ai deloc starea necesara pentru aface tot ce ti-ai propus, insa e posibil sa fi implicat deja alte persoane si sa fie nevoie sa dai dovada de seriozitate.

Capricorn 

Primesti o vizita sau un telefon care iti da ziua peste cap si care te impiedica sa iti mai duci la bun sfarsit planurile de weekend.Nu te panica, se poate dovedi ca noile planuri sunt chiar mai bune.

Varsator

Intri intr-o discutie in contradictoriu cu cineva apropiat, dar asta nu te face sa dai inapoi de la a-ti expima parerea, Incearca sa nu fii prea agresiva in comunicare, pentru a nu transforma totul intr-o adevarata cearta.

Pesti 

Simti nevoia sa dovedesti cuiva ca stii sa te tii de cuvant si ca nu dai inapoi de la lucrurile pe care le-ai promis. Ai grija insa sa nu exagerezi cu bunavointa, unele persoane pot profita de asta.

related posts

Modifică setările cookies