Horoscop zilnic 5 martie 2018. Pestii au parte de dezamagiri, vezi ce se intampla cu Fecioarele


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 5 martie 2018.


BERBEC  

Este o idee cat se poate de buna aceea de a te tine departe de conflicte care nu iti apartin. Astazi tinzi sa te implici in cearta altcuiva, iar asta iti poate dauna puternic. Incearca sa fii impartiala si sa iti spui parerea doar daca ti se cere.

TAUR

Primesti o invitatie in oras sau o vizita, iar ocazia de a petrece timp alaturi de o persoana draga te face sa te simti bine. Iti anulezi o parte dintre planurile pe care le aveai astazi, pentru a te putea bucura de prezenta unei prietene dragi.

GEMENI 

Ti-ai dori ca tot ceea ce faci sa fie calm, frumos, sa ai grija de tine si sa te odihnesti. Nu ti se intampla des sa ai atat de mult timp liber ca astazi, asa ca poti sa te bucuri din plin si sa faci exact ceea ce iti doresti.

RAC 

Cineva de la locul de munca iti tot pune nervii la incercare, iar tu nu mai esti dispusa sa ai rabdare cu persoana respectiva. Este posibil ca astazi sa initiezi o discutie mai putin placuta, insa spre finalul zilei te vei bucura ca ai luat initiativa.

LEU  

Participi la evenimente sau te implici in proiecte noi, care reprezinta o provocare penntru tine. Ideea de a face ceva nou te incanta si te face sa te mandresti cu faptul ca cei din jur te considera suficient de buna pentru a te implica in proiectele lor.

FECIOARA

Astazi incerci, pe cat posibil,  sa recuperezi o parte din munca pe care nu ai apucat sa o duci la bun sfarsit la finalul saptamanii trecute. Din aceasta cauza, seara te prinde muncind, iar tu vei fi victima sigura a oboselii. 

BALANTA

Cateva persoane din jurul tau iti cer ajutorul, iar asta te maguleste si te face sa renunti chiar la o parte din treburile tale, pentru a le oferi sprijinul. Nu uita ca ziua trece rapid si ca ai si tu responsabilitatile tale. Incearca sa te imparti intr-un mod echilibrat.

SCORPION

Situatia de la birou incepe sa devina deranjanta si vrei sa porti o discutie cu superiorii tai. Unele discutii cu colegii pot scapa de sub control si nu vrei ca lucrurile sa de denatureze si mai mult si sa nu iti mai poti face treaba.

SAGETATOR

Ultimele zile par sa te fi facut sa realizezi ca ai langa tine o multime de persoane frumoase, care te apreciaza si te trateaza asa cum multe persoane si-ar dori, chiar daca tu nu esti intotdeauna atat de simpatica cu ele. Este o zi numai buna de facut un gest frumos, care sa le arate ca le apreciezi.

CAPRICORN

Desi parea ca nimeni nu iti observa eforturile, astazi primesti laude care te fac sa vezi ca superiorii de la locul de munca nu te-au uitat. Incepi sa culegi roadele muncii pe care ai depus-o cu mult drag, dar si cu multe eforturi.

VARSATOR

Te gandesti sa incepi un plan de economii, pentru a avea mai multa siguranta financiara, insa nu stii exact de unde sa incepi. Vei incepe chiar de astazi sa iti faci un buget zilnic, pe care sa il respecti macar pana cand gasesti o idee mai buna de economisire.

PESTI

Te afli intr-o perioada in care esti sensibila si orice remarca nepotrivita te poate rani. Astazi esti pe punctul de a izbucni in fata cuiva care te sicaneaza de ceva timp si care te va dezamagi prin atitudinea atat de pusa pe cearta.

related posts

Modifică setările cookies