Horoscop zilnic 5 octombrie 2015. Fecioarele se simt epuizate, iar Sagetatorii sunt pusi pe flirtat


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 5 octombrie 2015.


BERBEC 

Se anunta un inceput de saptamana plin de evenimente. Atata vreme cat esti organizata si nu lasi balta ceea ce ai inceput, vei face fata cu brio tuturor incercarilor la care vei fi supusa.

TAUR

O veste neasteptata iti da planurile peste cap si trebuie sa iti refaci programul de la zero. Va trebui sa anulezi sau sa reprogramezi mai multe intalniri, pentru a te ocupa de ceea ce a intervenit in viata ta in ultimul moment.

GEMENI

Va trebui sa faci cateva compromisuri azi pentru a evita niste conflicte in relatie. Ti-ai propus ca de data aceasta sa lasi tu de la tine, insa pe viitor nu vei mai tolera asa ceva.

RAC

Se iveste oportunitatea de a te face remarcata la job si trebuie sa profiti de acest lucru. Este momentul sa demonstrezi ca poti mai mult decat esti lasata sa faci si ca nu te temi de un volum mai mare de munca.

LEU

Astazi este o zi propice investitiilor financiare, asa ca daca ai ocazia sa incepi un businness nou, sa investesti bani in ceva sau sa cumperi actiuni, acum este momentul.

FECIOARA

Te simti epuizata dupa volumul mult de munca din ultima perioada si simti ca la job nu mai dai randament, iar acasa esti destul de apatica.  Incearca sa ceri ajutorul colegilor atunci cand nu mai faci fata solicitarilor de la birou.

BALANTA

Esti  un pic dezamagita de atitudinea persoanei iubite, care in ultima perioada pare tot mai rece si distanta. Oricat ai incerca sa ii intri in gratii, nu reusesti sa ii schimbi atutidinea. Este un semnal de alarma ca lucrurile nu stau chiar asa cum ar trebui!

SCORPION

Esti un pic cam demoralizata si ai tendinta de a te complace in aceasta stare, ceea ce poate fi periculos. Incearca sa iti regasesti energia si optimismul care te caracterizeaza.

SAGETATOR

Te simti sexy si irezistibila si iti testezi farmecul personal pe oricine iti iese in cale. Esti pusa pe flirtat, insa atitudinea ta ar putea fi interpretata ca fiind un pic cam aresiva, asa ca ai grija la abordare.

CAPRICORN

Te simti incoltita la birou si ai senzatia ca toti colegii s-au coalizat impotriva ta. Inainte sa iei vreo decizie pe care sa o regreti, incearca sa iti dai seama daca este cu adevarat asa sau totul se petrece doar in mintea ta.

VARSATOR

Te simti optimista si energica si ai senzatia ca ai toata lumea la picioare. Este o atitudine excelenta pentru un inceput grozav de saptamana. Incearca sa nu iti pierzi entuziasmul si vei avea rezultate bune in orice domeniu iti propui sa realizezi ceva.

PESTI

Esti curtata de un barbat care insa nu pare a avea intentii prea serioase. Desi te simti atrasa de el, te temi sa nu fii ranita si umilita in dragoste.

related posts

Modifică setările cookies