Horoscop zilnic 6 decembrie 2016. Sagetatorii au foarte multa treaba, iar Fecioarele se simt enervate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 decembrie 2016.


BERBEC

Ai un proiect la care lucrezi contra cronometru, de aceea toata atentia iti este indreptata spre locul de munca. Nu vrei sa-ti dezamagesti sefii, dar mai ales pe tine, de aceea dai tot ce poti.

TAUR

Ziua se anunta a fi destul de agitata, mai ales ca ai foarte multa treaba la munca. Pana la urma reusesti sa termini totul in timp, iar asta iti ofera o mare satisfactie.

GEMENI

Relatia cu partenerul de viata nu merge asa cum ti-ai dori, iar astazi veti avea mai multe probleme ca niciodata. Daca nu te mai simti bine in situatia actuala, ar fi de preferat sa iei o decizie cat mai repede.

RAC

Nu te simti bine, durerile de spate sunt din ce in ce mai persistente, asa ca esti nevoita sa mergi la un consult medical pentru a primi un tratament adecvat.

LEU

Te-ai saturat de actualul loc de munca, iar pana acum ai tot amanat sa faci ceva in acest sens. O oferta de job primita zilele acestea iti va rezolva problema.

FECIOARA

Esti enervata de unul dintre colegi, iar starea ta de spirit nu este una destul de proasta din aceasta cauza, mai ales ca tu ai fost implicata involuntar in discutiile de la job.

BALANTA

Esti foarte obosita si iti doresti o pauza de la munca si de la activitatile casnice pe care le faci zilnic. Gandeste-te ca vine sfarsitul saptamanii si te poti relaxa cat iti doresti.

SCORPION

Ai chef de distractie si esti hotarata ca astazi sa te simti bine, asa ca seara iesi in oras alaturi de prieteni, unde faceti o noapte alba, ca pe vremuri.

SAGETATOR

Ai prea multa treaba de facut atat la job, cat si acasa si nu prea stii cum sa-i faci fata. Incerci sa-ti faci un program si sa-ti prioritizezi actiunile, insa nu reusesti sa te incadrezi in timp.

CAPRICORN

Se anunta o zi agitata, in care nu prea reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut, iar sarcinile de la munca par sa nu se mai opreasca.

VARSATOR

Te trezesti cu o stare de spirit foarte proasta, iar cei din jurul tau par sa te enerveze. Nu ai chef de discutii lungi si inutile, de aceea ar fi bine sa stai deoparte de colegi. 

PESTI

Esti stresata din cauza achizitiei cadourilor de sarbatori, mai ales ca nu prea ai idei. Te hotarasti sa faci o lista pentru a vedea ce varianta gasesti pentru cei dragi.

related posts

Modifică setările cookies