Horoscop zilnic 6 decembrie 2017. Racii se bucura de o surpriza, vezi ce se intampla cu Leii 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 decembrie 2017.


BERBEC 

Berbecii simt nevoia sa fie ceva mai egoisti, astazi, dar nu intr-un sens negativ. Pur si simplu au nevoie de spatiu si de liniste, pentru a se ocupa de cateva chestiuni personale care nu mai suporta amanare.

TAUR

Tauri au tendinta de a cauta ajutor la cei din jurul lor, insa cel mai probabil nu il vor primi. Asta le va insela asteptarile si ii va face sa isi piarda entuziasmul fata ca cateva proiecte in care s-au implicat.

GEMENI

Gemenii se pot trezi intr-o situatie neplacuta la locul de munca, din cauza unei conversatii cu un coleg, despre care sperau ca va ramane confidentiala. Astazi vor invata sa nu se mai increada cu atat de multa usurinta in persoane care nu le sunt apropiate sufleteste.

RAC

Racii pot avea parte de o surpriza din partea persoanei iubite. Nu sunt pregatiti, insa, pentru asta si este posibil sa reactioneze putin ciudat si sa para nemultumiti. Ar fi de preferat sa isi exprima bucuria si verbal.

LEU 

Leii tind sa isi idolatrizeze partenerii, iar asta le poate aduce atat neplaceri, at si bucurii. Astazi tot ceea ce se intampla este intr-o nota pozitiva, iar gesturile frumoase pe care le-au facut celor dragi li se intorc sub forma de cadouri sau invitatii pretioase.

FECIOARA

Fecioarele pot fi adevarate partenere perfecte de discutie. Astazi pare ca toata lumea le cauta compania si le cere cate o parere, iar pe ele le maguleste peste masura faptul ca sunt atat de importante pentru cei din jur.

BALANTA

Exista o oarecare nesiguranta in sufletul Balantelor, pe care astazi o scot la iveala. Este o zi in care cer explicatii si vor argumente de la persoanele care le fac promisiuni, ba chiar sunt pregatite sa incheie relatii de care nu sunt complet sigure.

SCORPION

Astazi Scorpionii se vor trezi implicati in tot felul de lucruri pentru care nu au optat de bunavoie. Asta ii sperie putin si ii face sa nu dea randamentul dorit inca de la inceputul muncii lor.

SAGETATOR

Sagetatorii sunt mai optimisti ca niciodata, desi nu au un motiv deosebit pentru asta. Starea buna pe care o au ii atrage pe ceilalti alaturi de Scorpioni, ca un magnet, iar orgoliul lor este mai mangaiat ca niciodata.

CAPRICORN

Capricornii isi doresc sa invete cate ceva nou in fiecare zi si astazi au ocazia sa faca asta din plin. Li se iveste ocazia sa se implice in activitati noi si nu se vor da in laturi de la nimic.

VARSATOR 

Varsatorii sunt nevoiti sa evite, cu dificultate, un conflict care izbucneste in jurul lor. Nu Vor deloc sa devina subiect de cearta si nici parte a vreunei discutii, asa ca astazi se eschiveaza cat pot ei de mult.

PESTI 

Pestii pot intampina dificultati financiare, care afecteaza intreaga familie. Pot primi reprosuri, din aceasta cauza, pentru ca se stie deja depsre ei ca nu sunt cei mai chibzuiti nativi.

related posts

Modifică setările cookies