Horoscop zilnic 6 ianuarie 2016. Taurii sunt exagerat de sensibili, iar Sagetatorii se simt motivati


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 ianuarie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Incerci sa treci peste ziua de azi fara niciun incident major, insa vei avea parte de cateva momente tensionate. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu spui cuvinte pe care ai putea ulterior sa le regreti.

TAUR

Esti exagerat de sensibila astazi si asta te face o victima sigura pentru cei din jur. Incearca sa nu iti mai expui punctele slabe si sa nu mai faci ca totul sa para o adevarata drama.

GEMENI

Nu te poti concentra nici macar la cele mai neimportante treburi pe care le ai de facut, asa ca vei lasa o mare parte din ele pe ziua de maine. Incearca sa te faci cat mai putin vizibila azi, ca sa nu creezi probleme.

RAC

O discutie in contradictoriu cu o persoana importanta pentru tine te lasa cu un gust amar. Incearca sa nu te mai lasi afectata chiar de orice lucru care ti se intampla.

LEU

Esti dezamagita de partenerul de viata, care nu mai pare deloc implicat in relatia voastra.  Incerci  sa iti dai seama daca mai poate fi facut ceva in acest sens.

FECIOARA

Esti mult prea stresata si asta te impedica sa iti duci la bun sfarsit activitatile pe care le aveai planificate pentru azi. Incearca sa nu intri in panica, pentru a nu crea un haos si mai mare.

BALANTA

Astazi iti testezi puterea de seductie, iar cei care iti cad in mreje raman fermecati de personalitatea ta. Incearca sa nu mergi prea departe cu flirtul, ca sa nu iti creezi probleme.

SCORPION

Nu te simti in apele tale si eviti orice discutie inutila cu cei din jur. Incerci sa nu iesi prea tare in evidenta si sa amani treburile mai importante pentru alte zile.

SAGETATOR

Esti extrem de motivata astazi si tot ce iti propui iti iese! Moralul tau te ajuta in momentele dificile pe care le intampini azi la locul de munca. Esti un exemplu de optimism pentru cei din jur.

CAPRICORN

Ai parte de o zi plina: inca de la prima ora se anunta o multime de evenimente la care trebuie sa iei parte. Incearca sa te organizezi bine, ca sa nu ratezi nimic.

VARSATOR

Persoana iubita se poarta foarte frumos cu tine astazi, te rasfata si te alinta cu vorbe dulci. Incearca sa ii raspunzi in acelasi mod tandru si afectuos.

PESTI

Astazi ai tendinta sa spui fix ce gandesti, fara sa tii cont de sentimentele celor din jur. Incearca sa fii un pic mai diplomata, pentru a nu jigni persoane dragi.

related posts

Modifică setările cookies