Horoscop zilnic 6 iulie 2015. Gemenii sunt urmariti de o problema mai veche, iar Capricornii se simt epuizati


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 iulie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Durerile de cap din ultima perioada ar putea avea semnificatii mai grave decat ai crezut initial. Nu strica o vizita la medic, ca sa stai linistita in aceasta privinta.  

Horoscop 2015 TAUR

Te simti obosita si lipsita de vlaga, asa ca nu ar strica putina odihna. Incearca sa te relaxezi putin, mai ales spre sfarsitul zilei. Cu cat acumulezi mai mult stres si mai multa oboseala, cu atata risti sa dezvolti si alte probleme.

Horoscop 2015 GEMENI

O problema mai veche, pe care nu ai rezolvat-o pana acum, iti da mari batai de cap. Nu o mai amana, pentru ca urmarile pot fi grave. 

Horoscop 2015 RAC

Mananci haotic si putin din cauza vremii si asta s-ar putea sa iti afecteze sistemul. Incearca sa pui un pic de ordine in viata ta. Daca e vara, nu inseamna ca poti trai numai cu inghetata si sucuri reci.

Horoscop 2015 LEU

Te simti obosita si fara vlaga. Cum se anunta o perioada dificila, incearca sa te feresti de probleme, sa te hidratezi si sa nu iesi din casa decat daca este nevoie.

Horoscop 2015 FECIOARA

Ai grija. Este posibil sa suferi din cauza unor probleme personale. Nu merita sa te consumi pentru o persoana care nu iti rasplateste afectiunea cu aceeasi moneda.

Horoscop 2015 BALANTA

Te simti excelent. Ai parte de o zi linistita, ba chiar spre seara e posibil sa ai parte de o surpriza din partea iubitului.

Horoscop 2015 SCORPION

Trebuie sa iti facui curaj si sa te programezi la doctor. Este costisitor, insa cu cat astepti mai mult, cu atata problemele tale dentare se vor agrava si vei chelui si mai multi bani.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Esti genul de persoana care nu raceste deloc iarna si se imbolnaveste vara. Te pandeste o raceala, asa ca incearca sa eviti aerul conditionat si bauturile reci. Nu ar strica sa incerci, preventiv, sa iti intaresti sistemul imunitar. 

Horoscop 2015 CAPRICORN

Noptile nedormite din ultima perioada isi pun amprenta asupra ta. Nerespectarea orelor de somn si mancatul haotic te fac sa te simti epuizata. Nu o vei mai putea duce mult in ritmul asta. Incearca sa te odihnesti.

Horoscop 2015 VARSATOR

Stresul nu iti face bine si incepi sa te resimti. Incearca sa fii in permanenta hidratata, sa te odihnesti si sa nu te mai framanti pentru orice nimic.

Horoscop 2015 PESTI

Nu este cazul sa faci pe ipohondra.  Stai bine cu sanatatea si nu este cazul sa iti faci scenarii legate de boli pe care nu le ai decat in mintea ta. Bucura-te de vara.

related posts

Modifică setările cookies