Horoscop zilnic 6 iulie 2017. Taurii poarta o discutie importanta, Varsatorii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 iulie 2017.


BERBEC

Va pregatiti de vacanta si sunteti cat se poate de ancorate in planificare si organizare. Nu va sta mintea la nimic altceva si nici nu ati vrea. Meritati pe deplin cateva zile de relaxare totala.

TAUR

Aveti de luat o decizie care nu va apartine doar voua, asa ca se cere sa va asezati la o masa si sa purtati o discutie definitorie. Intreaga zi va este eclipsata de asta si nu asteptati decat sa se termine mai repede situtia enervanta.

GEMENI

Ai o zi buna, plina de mici gesturi care sa iti incante partea emotiva. Pentru ca rar te poti declara multumita de comportamentul celor din jur, ziua aceasta iti pare, pana si tie, speciala.

RAC

Poti sa ai incredere in partenerul de viata si sa ii povestesti tot ceea ce ai pe suflet, pentru ca va intelege. Astazi aveti timp si dispozitie pentru a pune la punct cateva aspecte ale vietii voastre impreuna. Nu mai amana momentul.

LEU

Lucrurile vor merge bine astazi pentru tine, daca reusesti sa diminuezi momentele dramatice. E posibil ca prin jurul tau sa izbucnesca un conflict, iar tu trebuie sa te tii departe de el cu orice mijloace. 

FECIOARA

Va fi nevoie ca cineva sa te aduca astazi cu picioarele pe pamant, pentru ca esti mai visatoare ca niciodata. Poate de vina este vara sau faptul ca urmeaza sa intri in concediu, insa pana atunci mai ai cate ceva 

BALANTA

Ai o abilitate nemaipomenita de a intelege tot felul de lucruri despre cei din jurul tau. Tocmai de aceea, astazi simti ca cineva are nevoie de tine si te oferi sa ajuti, macar cu o vorba buna. Iar rezultatele se vor vedea si te vor face si pe tine sa devii mai vesela.

SCORPION

Incearca sa te retragi din toate discutiile in care este vorba despre o persoana care nu este de fata. Lucrurile de acest gen au obisnuinta de a se intoarce impotriva ta, chiar daca nu esti tu cea care le initiaza, iar astazi poti intampina o astfel de situatie.

SAGETATOR

Cand vine vorba de decizii, nu esti cea mai sigura pe sine persoana din lume. Tocmai de aceea, astazi iti rogi un prieten sau chiar partenerul de viata sa te asculte si sa te sfatuiasca. Ai de facut o alegere si nu stii exact ce ar fi mai bine sa faci.

CAPRICORN

Faci tot felul de activitati pe care le rotesti intre ele si le organizezi intr-un mod destul de haotic. Daca nu incerci sa le faci intr-o ordine te vei trezi intr-o aglomeratie de nedescris. In plus, cerintele de la locul de munca nu par sa mai inceteze.

VARSATOR

Cineva drag va cauta si va invita in oras. Era si timpul, pentru ca nu v-ati mai vazut de mult timp, asa ca gestul te incanta. Prima parte a zilei pare ca zboara si se apropie rapid seara, de care vrei sa profiti la maximum in compania prietenei sau a prietenului.

PESTI

Foloseste energia pe care o ai in favoarea ta. Incearca sa faci lucrurile pe care le amani, in mod obisnuit, pentru ca nu ti se intampla des sa ai un astfel de tonus. Fa inventarul lucrurilor pe care le ai de facut si organizeaza-le foarte bine, te va ajuta!

related posts

Modifică setările cookies