Horoscop zilnic 6 mai 2015. Taurii au o zi agitata, iar Varsatorii vor sa atraga atentia unei persoane de sex opus


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 mai 2015.

Tag-uri: #horoscop #zodii

BERBEC

O prietena buna iti cere sfatul si ajutorul intr-o situatie delicata, iar tu te simti coplesita de gravitatea problemei. Incerci sa nu o influentezi prea tare si sa o lasi pe ea sa ia deciziile cele mai importante.

TAUR

Ai parte de o zi agitata, de la prima ora a diminetii pana seara tarziu. Trebuie sa fii in alerta maxima atat la job, cat si acasa. Ai de rezolvat o multime de probleme si nu stii cum sa mai faci fata pe atatea planuri.

GEMENI

Esti tinta unor barfe  rautacioase la locul de munca sau in cercul de prieteni. Desi stii ca adevarul este de partea ta, nu poti sa opresti raspandirea zvonurilor false, iar lucrul acesta te frustreaza.

RAC

Incerci sa faci mai mult decat este omeneste posibil, atat la job cat si acasa, iar asta te epuizeaza. Te simti obosita atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, insa nu vrei sa reduci ritmul cu care lucrezi.

LEU

Lucrurile nu merg in directia in care doresti tu la job si te gandesti serios daca mai are rost sa continui sau nu. Esti dezamagita ca nu esti luata in serios si ca proiectele tale sunt amanate la nesfarsit.

FECIOARA

Ai toate sansele sa cunosti o persoana care va juca un rol semnificativ in viata ta sentimentala. Desi ti-ai cam pierdut increderea in barbati in ultima perioada, este posibil ca EL sa te faca sa te razgandesti.

BALANTA

Afli ceva din trecutul partenerului tau care iti schimba total perspectiva asupra relatiei voastre. Te simti tradata si simti nevoia sa ii ceri o multime de explicatii.

SCORPION

Cateva probleme de sanatate pe care le-ai neglijat pana acum iti dau batai de cap.  Incearca sa nu te sperii si sa mergi la un specialist care sa te indrume pe calea cea buna.

SAGETATOR

Ai parte de o zi linistita, pe care o petreci in compania unor oameni de calitate. Vei face cunostinte noi si vei afla cateva lucruri interesante, care iti vor fi de folos pe viitor.

CAPRICORN

Esti extrem de preocupata de aspectul tau fizic si petreci ziua imbunatatind anumite aspecte legate de look-ul tau. Este posibil sa petreci ziua alergand de la coafor la salonul de manichiura pana la mall.

VARSATOR

Vrei sa atragi atentia si sa starnesti interesul unui coleg de birou, de care te simti atrasa de ceva vreme. Insa pana acum incercarile tale de a te face remarcata au esuat. Cu mai multa indrazneala, ai toate sansele sa te observe.

PESTI

Vrei sa ii faci o surpriza romantica partenerului de viata si petreci toata ziua punand la punct aspecte organizatorice. Esti entuziasmata de rezultatul final si de abia astepti sa ii vezi reactia.  

related posts

Modifică setările cookies