Horoscop zilnic 6 mai 2016. Taurii intra in conflicte nedorite, iar Varsatorii dau dovada de incapatanare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 mai 2016.


BERBEC

Te bucuri sa traiesti din nou acea senzatie de fluturasi in stomac si esti recunoscatoare ca ai intalnit, in sfarsit, pe cineva demn de sentimentele tale. Esti mai indragostita ca niciodata.

TAUR

Nu esti in cea mai buna dispozitie si asta iti afecteaza relatiile cu cei din jur. Esti irascibila si ai tendinta de a fi exagerat de critica fata persoanele care intra in conflicte cu tine.

GEMENI

Iti dai seama ca esti intr-o relatie toxica din care nu stii cum sa mai iesi. Ai vrea sa ii spui adio, insa iti este greu sa deschizi subiectul. Simti ca este momentul sa treci mai departe in viata ta sentimentala.

RAC

Iti faci griji legate de situatia ta financiara, mai ales ca in ultima perioada banii  au fost din ce in ce mai putini. Iti faci planul de cheltuieli si constati ca trebuie sa stragi cureaua ca sa rezisti pana la urmatorul salariu.

LEU

Nu reusesti sa te concentrezi prea bine astazi si lasi o multime de treburi nerezolvate. Visezi la cai verzi pe pereti si ai tendinta de a te detasa de lumea reala, lucru care iti creeaza neplaceri, mai ales la locul de munca.

FECIOARA

Iti faci griji in legatura cu viitorul tau profesional si simti ca poate este momentul sa iti schimbi domeniul de activitate. La job lucrurile nu mai sunt pe placul tau si vrei sa te reprofilezi. 

BALANTA

Esti intr-o dispozitie de zile mari si asta te transforma intr-o persoana extrem de cautata si de apreciata astazi. Entuziasmul si energia ta sunt molipsitoare si faci impresie buna atat la job, cat si in cercul de prieteni.

SCORPION

Ai prea multe lucruri pe cap si nu stii cum sa iti mai imparti timpul pentru a le face pe toate.  Cu cat vrei sa iti pui ordine in viata, cu atat reusesti sa produci mai mult haos.

SAGETATOR

Ai parte de o zi linistita, in care nimic nu te abate de la rutina zilnica. Esti multumita de directia in care evolueaza relatia cu partenerul, iar la job nu ai parte de provocari deosebite. 

CAPRICORN

Se iveste o oportunitate financiara, pe care ai toate sansele sa o ratezi daca nu reactionezi rapid. De mult iti doresti sa investesti banii in ceva profitabil, iar acum cand ai ocazia, ti-ai pierdut curajul.

VARSATOR

Iti doresti mai mult de la relatia cu partenerul si ai decis ca este momentul sa i-o spui si lui. Desi incearca sa te impace, dai dovada de incapatanare si nu ii accepti cu usurinta scuzele. 

PESTI

Esti dezamagita de comportamentul partenerului, care pare ca nu mai are deloc ochi pentru tine. Te simti ignorata si neapreciata, insa nu ai curajul sa ai o discutie constructiva in acest sens.

related posts

Modifică setările cookies