Horoscop zilnic 6 mai 2017. Taurii au parte de o situatie neprevazuta, iar Capricornii se simt dezorientati


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 mai 2017.


BERBEC  

Ia in considerare o noua colaborare. Chiar daca de multe ori simti nevoia sa le faci pe toate singura, mai multe idei sunt intotdeauna binevenite. Dupa aceasta cooperare vei realiza ca ar fi trebuit sa faci asta de mai multa vreme.  

TAUR

 
Mereu echipata pentru evenimente neprevazute, astazi ai ocazia sa le demonstrezi celorlalti ca este mai bine sa planifici fiecare pas. Apare ceva neprevazut, dar reusesti sa faci fata situatiei cu brio!

GEMENI
 
E weekend si totul pare sa mearga perfect. Nu te mai ingrijora pentru lucruri marunte, stim cu totii ca esti mereu in alerta, dar un moment de relaxare este mai mult decat indicat.

RAC
 
Ai idei foarte bune, iar acest lucru te ajuta in grupul tau de prieteni. Fie ca planuiti o vacanta sau doar o mica petrecere, cu ajutorul tau va iesi ceva foarte reusit.

LEU
 
Chiar daca uneori comunicarea nu este punctul tau forte, reusesti sa ii atragi pe cei din jur cu felul tau de a fi. Astazi nu trebuie sa pui prea mult accent pe munca, asa ca o adunare de familie sau o iesire in oras este cea mai buna varianta.

FECIOARA
 
Esti extrem de energica, poate chiar putin agitata. Urmeaza un eveniment destul de special pentru tine. Nu te mai stresa pentru fiecare detaliu, chiar daca iti este greu sa te abati de la latura ta de perfectionista.

BALANTA
 
Se pare ca astazi esti intr-o forma de zile mari! Ai tot felul de activitati, asa ca nu ai timp sa te plictisesti. Profita de aceasta stare si cu siguranta ziua de astazi va fi una pe care nu o vei uita prea repede.

SCORPION
 
Astazi incerci sa stai departe de situatiile tensionate. Petrece-ti timpul alaturi de familie si vei simti linistea de care ai nevoie. Este o zi perfecta pentru a te relaxa.

SAGETATOR
 
Chiar daca ai tendinta de lucra si in timpul liber, incearca sa te detasezi putin. Cineva neasteptat va reveni in viata ta, asa ca vei avea nevoie de un timp sa reflectezi. Nu iti face griji, totul se intampla cu un motiv.
 
CAPRICORN
 
Te simti putin dezorientata, dar starea asta nu va dura prea mult. Odata ce iti vei face un plan de atac, lucrurile vor merge mai bine decat te-ai fi asteptat. Nu astepta un impuls din exterior si fa ce trebuie facut.

VARSATOR
 
Astazi incearca sa lasi lucrurile sa vina de la sine. Chiar daca uneori simti ca tu esti cea care trebuie sa faca totul, cateodata este mult mai bine sa te relaxezi si sa te bucuri de viata.

PESTI
 
Incerci sa ii oferi ajutorul cuiva apropiat. Esti intr-o dispozitie foarte buna, asa ca reusesti sa le transmiti asta si celor din jur. Tine-o tot asa!

related posts

Modifică setările cookies