Horoscop zilnic 6 mai 2018. Capricornii au o aventură. Vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 6 mai 2018.


BERBEC

Chiar dacă este weekend, nu te poți relaxa pe deplin. În prima parte a zilei ai niște taskuri urgente de rezolvat și abia după ce le termini poți să îți faci planuri cu prietenii.

TAUR

Planul sentimental îți rezervă surprize astăzi. O persoană se arată interesată de tine dar, din păcate, vei sfârși prin a-i frange inima pentru că nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

GEMENI

Încearcă să îți schimbi atitudinea față de cei dragi și să nu îi mai critici atât de aspru. Revanșează-te față de ei și planifică o ieșire în aer liber unde să va petreceți ziua în cel mai relaxant mod.

RAC

Trebuie să înveți să spui “NU” și să îi refuzi pe cei care îți solicită ajutorul pentru că nu vei putea face față tuturor solicitărilor si te vei epuiza. Totuși, este weekend. Ar trebui să te mai și relaxezi.

LEU

Ajungi la discuții aprinse cu partenerul de cuplu pentru că nu îți acordă atât de multă atenție pe cât ți-ai dori, dar totul se datorează faptului că este extrem de obosit. Clarificați lucrurile cât mai repede.

FECIOARĂ

Reușeșți să scapi de o datorie mai veche și simți că ți s-a luat o piatră de pe umeri. Poți în sfârșit să dormi liniștită noaptea și să îți planifici un concediu pe care îl meriți din plin.

BALANȚĂ

O rudă îți solicită ajutorul și ceea ce credeai că îți va ocupa cel mult două ore din această zi se va dovedi a fi mult mai complex, astfel încât nu vei mai avea timp și de planurile personale pe care ți le făcusei.

SCORPION

Reușești să găseșți puțin timp și pentru tine și planurile tale creative. Totul se va dovedi a fi mult mai complex decât ți-ai imaginat inițial dar, atunci când lucrezi din plăcere, nu simți cum trece timpul.

SĂGETĂTOR

Se apropie vacanța de vară și începi să pui presiune pe tine să slăbești. Va trebui să dai dovadă de mai multă determinare pentru a-ți atinge obiectivele într-un timp cât mai scurt.

CAPRICORN

Cineva îți face ochi dulci și nu reușești să îi reziști. Dacă ești singură, această aventuva nu va atrage complicații. Totuși, dacă faci deja parte dintr-un cuplu, ar trebui să te gândești de două ori înainte de a te lăsa ghidată de atracția fizică.

VĂRSĂTOR

Nimeni și nimic nu poate sta în calea ta astăzi. Reușești să îți atingi obiectivele în cel mai scurt timp, iar apropiații te iau drept o sursă de inspirație și te dau ca exemplu pozitiv.

PEȘTI

Primești o suma de bani care reușește să te scoată dintr-o încurcătură. Brusc, viitorul apropiat pare mult mai frumos și nimic nu poate să îți mai șteargă zâmbetul de pe buze.

related posts

Modifică setările cookies