Horoscop zilnic 6 martie 2015. Leii traiesc senzatii speciale, iar Sagetatorii sunt pusi intr-o situatie dificila


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi 6 martie 2015.


 

BERBEC

Astazi ai o atitudine agresiva in relatia cu persoana iubita si asta nu face decat sa puna paie pe foc intr-o relatie si asa instabila. Incearca sa iti tii nervii in frau daca nu vrei sa ai de suferit.

TAUR

O cheltuiala neprevazuta iti da bugetul peste cap. Suma importanta de bani de care trebuie sa te desparti astazi iti va face o gaura serioasa in buget, asa ca va trebui sa fii destul de cumpatata in perioada urmatoare.

GEMENI

Nu reusesti sa te pui de acord comun cu persoana iubita intr-o chestiune extrem de importanta si asta creeaza tensiuni in relatie. Incearca sa iti expui punctele de vedere calm si coerent daca vrei sa ai castig de cauza.

RAC

Ai parte de un final de saptamana obositor si aglomerat. O multime de probleme pe care le-ai tot amanat cer sa fie rezolvate, asa ca vei avea o zi lunga si colicitanta la birou.

LEU

Astazi ai parte de senzatii pe care nu le-ai mai simtit de mult. O persoana care a aparut de curand in viata ta te face sa te simti speciala si iubita si sa traieste acele senzatii minunate de fluturasi in stomac.

FECIOARA

Ai un moral excelent, care te ajuta sa treci cu bine peste obstacolele zilei. Desi nu este o zi usoara, energia si optimsmul de care dai dovada sunt fix armele care te ajuta sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ti-ai propus.

BALANTA

Esti pusa in situatia de a alege intre doua persoane la care tii foarte mult si nu stii ce decizie sa iei. Nu vrei sa ranesti pe nimeni si incerci sa amani cat mai mult decizia finala. Din pacate, nu poti sa ii multumesti pe amandoi, asa ca gandeste-te bine ce alegi.

SCORPION

Urmeaza niste zile intense in care vei interactiona cu oameni pasionati si puternici. Cineva apropiat tie iti va prezenta o oportunitate care va putea sa-ti propulseze cariera intr-o cu totul alta directie. Iesi cat mai mult pe afara si bucura-te de energia pozitiva pe care o ai in acest moment.

SAGETATOR

Esti pusa in situatia dificila de a media un conflict intre doi prieteni buni. Desi nu vrei sa te afli in aceasta postura, va trebui sa iti dai tot interesul pentru a duce lucrurile la bun sfarsit. Incearca sa fii impartiala si corecta.

CAPRICORN

O intalnire cu o persoana draga iti da acea energie si buna dispozitie de care aveai nevoie. Oboseala din ultima perioada si-a pus amprenta asupra ta, insa ai weekendul la dispozitie pentru a-ti incarca bateriile.

VARSATOR 

Ai o multime de treburi urgente de rezolvat, dar mintea nu iti sta deloc la ele. Ai probleme de concentrare si de motivare si asta te face sa ramai mult in urma cu programul.

PESTI

Esti supusa unei critici dure din partea colectivului de prieteni si esti destul de dezamagita, pentru ca nu te asteptai sa auzi asa ceva din partea lor. Nu le-o lua in nume de rau, pentru ca ei si-au dorit ca aceasta critica sa fie una constructiva.

related posts

Modifică setările cookies