Horoscop zilnic 6 martie 2017. Gemenii au probleme in cuplu, iar Fecioarele nu pot rezista ispitelor


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 martie 2017.


BERBEC

Esti inconjurata de oameni care se confrunta cu diferite stadii ale racelii, astfel ca si tu ajungi in situatia in care te imbolnavesti si esti nevoita sa mergi la medic pentru a-ti prescrie tratamentul adecvat. 

TAUR

Esti foarte ocupata, de aceea nu reusesti sa ai grija de tine, lucru destul grav, tinand cont ca oboseala isi face simtita prezenta din ce in ce mai des. Incearca sa-ti faci timp pentru activitati care iti fac placere si cu ajutorul carora sa te poti odihni.  

GEMENI

In ultima perioada nu mai reusesti sa comunici asa cum trebuie cu partenerul de viata, de aceea apar niste probleme de cuplu pe care ar fi indicat sa le rezolvati cat mai repede pentru nu a aparea o ruptura prea mare. 

RAC

Iti doresti sa faci multe, dar iti ies putine. Si tot oboseala este de vina! Daca nu vrei sa ii incurci pe ceilalti si sa faci greseli care te-ar putea costa mult mai tarziu, ar trebui sa iti iei cat mau repede concediu. Stai linistita, nu se inchide firma daca nu esti tu la munca!

LEU

Te simti in forma maxima si ai senzatia ca poti cuceri lumea. Iti faci o multime de planuri - sa urci pe munte, sa iti faci abonament la bazin, sa mergi la sala. Daca planurile se vor transforma in realitate, nu vei avea probleme cu sanatatea in viitor.

FECIOARA

Este greu sa rezisti unei ispite, care iti pune fidelitatea la grea incercare. Nu vrei sa iti inseli iubitul, insa tentatia este mult prea mare si este posibil sa calci stramb. Daca faci asta, incearca sa nu afle prea multa lume, pentru ca altfel viata ta va lua o intorsatura haotica.

BALANTA

Situatia cu partenerul de viata este una destul de tensionata, iar in ultima vreme ati tinut-o dintr-o cearta in alta. Va reprosati diverse lucruri, va acuzati de infidelitate si va aduceti jigniri grave. Trebuie sa analizati daca merita sa mai ramaneti in aceasta relatie.

SCORPION

Situatia de la locul de munca nu este tocmai roz, insa ar putea fi si mai rau. Incearca sa vezi si partea plina a paharului si concentreaza-te sa iti indeplinesti obiectivele. Colegii sunt carcotasi, insa nu trebuie sa le acorzi atentie.

SAGETATOR

Traversezi o perioada buna din punct de vedere sentimental: te simti iubita si apreciata si te astepti ca in curand sa primesti, in sfarsit, acel inel. S-ar putea sa mai ai ceva de asteptat, avand in vedere ca partenerul tau este putin ezitant din acest punct de vedere.

CAPRICORN

Nu ai incredere in barbati si suspectezi pe oricine ar incerca sa te abordeze. Esti inca traumatizata dupa o experienta din trecut, insa este momentul sa mergi mai departe. Vei intalni in curand pe cineva care te va face sa te simti din nou iubita si apreciata.

VARSATOR

Ai idei bune si inovatoare, care sunt apreciate de sefii tai. Iti sunt incredintate proiecte noi, pe care va trebui sa le duci la bun sfarsit, insa ai resurse limitate. Va trebui sa te descurci cu un buget minim.

PESTI

Banii se duc la fel de repede pe cat ii faci. Trebuie sa iti platesti niste datorii si lucrul asta iti cam da planurile peste cap. Trebuie sa pui ceva bani deoparte ca sa poti face o achizitie pe care o doresti de mai multa vreme. Incearca sa iti faci un plan de economii pe care sa il si respecti.

related posts

Modifică setările cookies