Horoscop zilnic 6 noiembrie 2017. Leii petrec timp in familie, iar Fecioarele primesc o veste de la cineva drag


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 noiembrie 2017.


 Berbec

Astazi, pofta de a invata lucruri noi isi face simtita prezenta. Te-ai plictisit de activitatile tale si vrei sa iesi din rutina obisnuita. Propune-i partenerului tau sa iesiti in locuri pe care nu le-ai mai vazut pana acum.

Taur

Esti o fire deschisa, iar astazi vei lega noi relatii de prietenie.  Este posibil sa incepi un curs sau sa iti schimbi locul de munca. Vei intalni oameni pe placul tau cu care ai multe in comun si nenumarate subiecte de discutat.

Gemeni

Simti nevoia sa calatoresti, iar astazi este cel mai bun moment sa incepi pregatirile pentru urmatorul concediu. Iubitul tau va fi foarte incantat de ideea ta si va respecta orice decizie pe care o iei.

Rac

Astazi, te simti usor dezorientata. Traiesti in trecut si asta o sa-ti afecteze starea de spirit. Concentreaza-te pe momentul prezent si  pune un zid intre tine si gandurile tale negative. 

Leu

Astazi, principala ta preocupare este familia. Membrii acesteia s-au simtit neglijati in ultima perioada si vrei sa recuperezi tot timpul pierdut. Nu ar strica sa le faci si cate un cadou. Vor fi extrem de incantati 

Fecioara

Astazi, cineva drag are nevoie de ajutorul tau. Firea ta blanda si afectuoasa ii ofera celui cu care intri in contact incredere si siguranta. Esti genul de persoana de la care toata lumea are ceva de invatat. 

Balanta

 Astazi, gandurile legate de viitor te-au asaltat inca de dimineata. Cariera si pozitia in societate sunt foarte importante pentru tine asa ca lasi deoparte alte preocupari si te concentrezi in totalitate pe cele doua.

Scorpion

 Astazi nu esti deloc in apele tale. Te ingrijoreaza faptul ca ai putea sa te imbolnavesti, iar simptomele unei raceli isi fac aparitia. Nu ai chef de absolut nimic si vrei ca aceasta zi sa o petreci in pat cu un ceai fierbinte.

Sagetator

Sunt sanse ca astazi iubitul tau sa te surprinda cu un nou stil vestimentar pe care l-a abordat. Si el, la fel ca si tine, uraste monotonia si intotdeauna vrea sa vina cu ceva nou pentru a-ti mentine treaz interesul.

Capricorn

Astazi te simti mult mai in forma si energica. Ai un spirit viu care iti da putere sa petreci aceasta zi afara din casa, fiind in continua miscare. Esti plina de incredere si entuziasm si asta se va vedea cu ochiul liber. 

Varsator

Daca in ultima perioada ai fost mai abatuta si pierduta in problemele tale, astazi realizezi ca viata este frumoasa si ca nu merita sa-ti consumi energia pe ganduri negative. Orice problema ai, atunci cand incerci sa o tratezi intr-un mod pozitiv, va disparea de la sine.

Pesti

Astazi esti putin confuza. Esti pusa intr-o situatie in care ai de facut o alegere dificila, iar tu nu ai luat inca o decizie finala. Concentreaza-te si fa tot posibilul pentru a lua decizia corecta, altfel vei regreta.

related posts

Modifică setările cookies