Horoscop zilnic 6 septembrie 2017. Leii sunt rasfatati de parteneri, iar Fecioarele primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 septembrie 2017.

Tag-uri:

BERBEC

Daca simti ca munca te copleseste azi, iti poti permite mai multe pauze micute pentru a te odihni. Nu e nici o problema daca azi nu este ziua ta cea mai buna. Roaga o prietena sau pe partenerul tau sa va relaxati impreuna. Cu siguranta vei avea o alta energie dupa ce petreci timp cu cei dragi!

 

TAUR

Relatiile nu functioneaza asa simplu precum crezi. Trebuie sa ai mai multa rabdare si sa te pui in locul partenerului tau des ca sa poti rezolva orice problema ar fi intre voi doi. Petrece timp de calitate impreuna cu persoana iubita si vei vedea ca relatia se va consolida din ce in ce mai mult.

 

GEMENI

Ai grija cu cat de generoasa esti! Lumea ar putea totusi sa profite de tine si nu vrei sa se intample asta. Este bine sa ajuti oamenii foarte apropiati tie cu tot ce poti, dar ai grija sa nu te epuizezi facand acest lucru. 

 

RAC

Nu lua problemele altora in carca ta. Chiar nu este responsabilitatea ta sa cari un stres in plus, mai ales ca si tu ai provocarile tale cu care te infrunti zilnic. Nu iti fie frica sa spui un ‘nu’ hotarat din cand in cand pentru ca nu ar trebui  sa se supere nimeni pe tine. 

 

LEU

Partenerul tau te va rasfata in cursul zilei de azi cu atentie si mici surpize. Raspunde-i cu aprecierea si dragostea ta. Petrece timp cu el pe parcursul acestei zile si va veti apropia si mai mult unul de celalalt.

 

FECIOARA

Azi vei fi preocupata cu atatea responsabilitati incat nu poti observa nimic altceva. Nu uita, cel mai bine ar fi sa suni cateva prietene, nu iti neglija persoanele apropiate tie. Pana la urma, nu ai nimic de pierdut, poti iesi in oras cu prietenele tale si te vei simti minunat!

 

BALANTA

Simti ca nu primesti suficienta atentie din partea persoanelor dragi. Din cauza aceasta, s-ar putea sa fii un pic geloasa pe persoanele care primesc atentie. Cel mai bine ar fi sa nu adopti aceasta atitudine. Vorbeste deschis cu partenerul tau sau cu familia ta si vei rezolva aceasta mica problema.

 

SCORPION

Esti o norocoasa pentru ca ai sprijinul familiei tale si a prietenilor tai in orice iti propui. Acest lucru conteaza foarte mult, mai ales acum cand vrei sa te apuci de cateva proiecte mai grele. Poti numai sa apreciezi tot ce ai!

 

SAGETATOR

Nu iti fie frica sa incerci lucruri noi, chiar si cand vine vorba de lucruri foarte serioase precum un job nou sau o relatie noua. Daca in prezent, acestea nu iti mai aduc satisfactie, atunci ar trebui sa te gandesti bine de tot sa o iei pe alta cale. E greu, dar efortul este de obicei foarte bine rasplatit!

 

CAPRICORN

Daca poti sa pleci mai devreme azi, fa-o! Du-te intr-un parc si plimba-te, natura este de partea ta azi! Fiind o zi mai racoroasa, iti va da un alt fel de energie, energie cu care poti sa iti incepi ziua de maine in forta!

 

VARSATOR

Sa iti plangi de mila ca sa atragi atentia cuiva nu e niciodata o solutie buna. Poate ar trebui sa vorbesti deschis si sa iti exprimi sentimentele, fie ca e cu un membru al familiei, fie ca e cu persoana iubita. Persoanele dragi ar trebui sa inteleaga dintotdeauna si sa comunice cu tine!

 

PESTI

Azi este o zi frumoasa pentru tine, incepi cu multa energie! Poti profita de acest lucru rezolvand cat mai multe proiecte. Organizeaza-te in asa fel incat sa ai timp si de persoana iubita pentru a-i impartasi din voia ta buna!

related posts

Modifică setările cookies