Horoscop zilnic 7 aprilie 2018. Racii trăiesc o iubire interzisă. Vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilei de 7 aprilie 2018.


BERBEC

Adopți o cu totul altă atitudine și reușești să îți rezolvi problemele tocmai din acest motiv, pentru că ai o altă abordare. Era timpul să nu îți mai plângi de milă și să iei frâiele în mâini, să acționezi.

TAUR

Orice ai face astăzi, încearcă să nu te stresezi. Nu rezolvi nimic dacă faci asta, situația nu se va schimba sub nicio formă, așa că încearcă să îți păstrezi calmul și mintea limpede. Așa vei ajunge să iei cele mai bune decizii.

GEMENI

Ieși din zona de confort, îți petreci timpul cu un grup nou de persoane, care îți deschid noi perspective asupra vieții. Vei realiza cât de bine este să mai schimbi peisajul din când în când și să dai un suflu nou vieții tale.

RAC

Fără să vrei, începi să nutrești sentimente pentru o persoană care nu este liberă și disponibilă. Problema nu ar fi asta, ci faptul că aceste sentimente îți sunt împărtășite. Rămâne la latitudinea ta dacă vrei să îți complici existența sau nu.

LEU

Ai de cumpărat un cadou și sfatul ar fi să nu te zgarcesti pentru că vei regreta. Alege calitatea pentru a face o impresie bună. Gestul tău nu va rămâne nerăsplătit și ți se va întoarce binele făcut.

FECIOARĂ

Făcând curățenia de primăvară, reușești să găseșți un obiect pe care îl credeai de mult timp pierdut. O altă veste bună este că vine în vizită o persoană la care ții foarte mult și chiar ți-a lipsit.

BALANȚĂ

Ești nevoită să strângi cureaua pentru că te așteaptă o perioada cu mai multe cheltuieli și altfel nu ai avea cum să îi faci față. Încearcă să nu te demoralizezi, vor veni și vremuri mai bune.

SCORPION

Abandonezi orice plan în favoarea unei zile în care să te odihnești, să te relaxezi. Proverbul “nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi” nu își are rostul acum. Mai degrabă vei ține cont de “este și mâine o zi”.

SĂGETĂTOR

Liniștea acestei zile îți este tulburată de un vecin pus pe ceartă. Încearcă să nu îi dai satisfacție, să nu îi cânți în strună și să îți păstrezi calmul. Fii zen, poate se va molipsi și el de la tine.

CAPRICORN

Răsfăț – așa se caracterizează ziua de astăzi, când faci doar ceea ce îți place. Te pui pe primul loc, nevoile tale sunt cele mai importante și ai de gând să ți le satisfaci pe toate!

VĂRSĂTOR

Te-ai săturat de singurătate, așa că iei atitudine și începi căutarea unui posibil partener, atât în online, cât și pe la petrecerile pe care nu ai de gând să le mai ratezi de acum înainte.

PEȘTI

Profită de această mini-vacanță de Paște și ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta. Menajează-te pentru că ești epuizată și s-ar putea să clachezi dacă nu faci acum o pauză.

related posts

Modifică setările cookies