Horoscop zilnic 7 august 2017. Berbecii au un conflict la job, iar Racilor le e recomandat sa ramana calmi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 7 august 2017:


BERBEC

La munca e posibil sa intampini un conflict cu un coleg ce ti-ar putea da batai de cap. Nu te agita prea tare cum iti sta in fire, ci adopta o atitudine calma care te va ajuta sa aplanezi lucrurile rapid. 

TAUR

Un aspect legat de familie este prioritizat astazi. Sunt sanse de a te logodi in curand si sa iti indeplinesti cel mai mare vis, acela de a-ti intemeia o familie alaturi de dragostea vietii tale.

GEMENI

Esti plina de energie si nu stii de ce sa te apuci prima oara la inceput de saptamana! Ai multe planuri de dus la bun sfarsit, dar tu esti capabila sa muti si muntii atunci cand ai ceva in cap! 

RAC

Nu e indicat sa te enervezi din motive care n-au importanta, cel putin nu pentru viitorul tau. Ai grija mai multa de sanatatea ta si acorda o atentie deosebita partenerului care se simte cam neglijat! 

LEU

Simti nevoia unei schimbari si te gandesti ca o achizitie importanta precum o casa sau o masina ar fi cea mai buna solutie in acest moment. Vrei sa stralucesti orice ai face si iti iese de minune!

FECIOARA

Te simti inspirata, creativa, iar la munca primesti aprecieri din partea sefului pentru implicarea ta intensa din ultima perioada. Relatia ti se imbunatateste si esti din ce in ce mai sigura de dragostea voastra. 

BALANTA

O decizie importanta se poate ivi pe parcursul zilei, fie ca e vorba de aspectul profesional sau de cel personal. Esti calma, relaxata si termini tot ce ai de facut azi mai repede decat credeai. 

SCORPION

O persoana din familie ti-ar putea face o vizita neasteptata. Vrei sa-ti surprinzi partenerul cu tot felul de surprize placute, iar acesta e incantat de dragostea si atentia pe care i le oferi.

SAGETATOR

Ai multa energie si ti-ai propus sa faci cat mai multe lucruri intr-o zi. La munca totul merge de minune si esti fericita ca finalizezi un proiect care ti-a dat ceva batai de cap!

CAPRICORN

Ai invatat sa fii puternica, selectiva si sa nu te mai consumi din nimicuri. Tu stii cel mai bine ce conteaza cu adevarat in viata ta si nu lasi pe nimeni sa te opreasca din a-ti indeplini scopurile!

VARSATOR

Nu prea ai chef de munca, simti ca ai intrat intr-o rutina care iti scade motivatia incet, dar sigur. Ai nevoie de ceva care sa te provoace si deja te gandesti la o activitate interesanta de weekend. 

PESTI

Nu te lasa batuta indiferent de ce obstacol ar aparea in viata ta! Esti sigura ca mai devreme sau mai tarziu o sa primesti ceea ce meriti. Ar trebui totusi sa te bazezi mai mult pe ratiune si sa nu mai visezi cu ochii deschisi! 

related posts

Modifică setările cookies