Horoscop zilnic 7 decembrie 2016. Taurii au de rezolvat o situatie delicata, iar Gemenii vor o schimbare profesionala


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 7 decembrie 2016.


BERBEC

Esti atrasa de un coleg de serviciu si te gandesti sa faci primul pas, insa te temi de reactia colectivului de lucru la aflarea vestii. Desi iti doresti sa incepi o relatie cu persoana respectiva, tii foarte mult si la statutul tau de la birou si nu vrei sa fii tinta barfelor.

TAUR

Ai de rezolvat o situatie destul de delicata, insa dai dovada de spontaneitate si inspiratie si reusesti sa duci lucrurile la bun sfarsit. Castigi respectul colegilor de la birou, care te admira pentru calmul de care ai dat dovada.

GEMENI

Esti hotarata sa faci o schimbare pe plan profesional, de aceea incepi saptamana incercand sa-ti faci un plan pentru ceea ce urmeaza in urmatoarele saptamani.

RAC

Simti ca nu mai ai timp pentru lucrurile si persoanele cu adevarat importante din viata ta. Serviciul te copleseste si iti acapareaza tot timpul. Incerci sa gassti o cale de mijloc, in care sa combini utilul cu placutul, insa tot nu vei reusi sa multumesti pe toata lumea.

LEU

Astazi gandul iti zboara adesea la persoana iubita si numeri orele si minutele pana la urmatoarea voastra intalnire. Insa iti faci prea multe griji in privinta viitorului vostru impreuna si lucrul acesta nu te lasa sa te bucuri de povestea voastra de iubire.

FECIOARA

Te confrunti cu o problema destul de importanta si, in acelasi timp delicata, astfel incat trebuie sa ai grija cum reactionezi. Nu esti in cea mai buna forma, insa vei reusi sa faci fata acestei zile.

BALANTA

Ai o energie pozitiva debordanta, datorita careia vei face lucruri mari astazi. Daca si oamenii din echipa ta iti sunt alaturi, atunci succesul este garantat.

SCORPION

Ai un admirator care devine din ce in ce mai insistent. Desi te flateaza atentia pe care ti-o acorda si te simti bine cand te curteaza, totusi nu vrei sa duci lucrurile mai departe de un flirt nevinovat.

SAGETATOR

Pierzi mare parte din zi incercand sa solutionezi un conflict care nu te implica in mod direct. Desi iti propui sa fii obiectiva, pana la urma ajungi sa fii cu una din parti, spre dezamagirea celeilalte.

CAPRICORN

Astazi ai de ales intre prieteni si iubit. Ambele tabere trag de tine si va trebui sa faci o alegere. Ai grija cum iti justifici alegerea, ca sa nu superi pe nimeni. Pana la urma, totul se va rezolva cu bine.

VARSATOR

Relatia cu partenerul de viata merge din ce in ce mai bine, iar tu te pregatesti sa duci totul la un alt nivel. Ii faci un cadou la care visa de foarte multa vreme, iar intreaga zi o vei petrece sub semnul dragostei.

PESTI

Incerci sa iti impui ideile la locul de munca, insa fara prea mare succes. Dintr-un motiv sau altul, nu esti deloc luata in serios, iar lucrul acesta te frustreaza. Incerci sa ai o atitudine mai autoritara.

related posts

Modifică setările cookies