Horoscop zilnic 7 decembrie 2017. Scorpionii au de facut un drum important, vezi ce se intampla cu Varsatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 7 decembrie 2017.


BERBEC 

Simti ca partenerul de viata are ceva pe suflet si vei face tot posibilul pentru a scoate cateva cuvinte despre asta, de la el. De tine nu poate ascunde nimeni nimic, incapatanarea pe care o ai te face sa vrei sa stii orice detaliu din mintea celor dragi.

TAUR

Ai investit intr-un proiect sau intr-un plan care mai are un pic pana sa si dea rezultate, iar astazi iti cam pierzi rabdarea. Este important sa stii ca daca renunti, pori pierde toata munca depusa pana acum.

GEMENI

Ai o zi destul de aglomerata, insa partea buna consta in faptul ca ti se pare ca timpul zboara, iar timpul de odih na se apropie curand. Esti decisa ca pe seara sa te ocupi doar de tine si sa nu lasi nimic sa iti ocupe din timpul si spatiul personal.

RAC

Te simti bine astazi, mai ales ca partenerul de viata este hotarat sa iti faca o surpriza, pentru a-ti arata cat de mult tine la tine. Este hotarat sa duca lucrurile la un alt nivel, asa ca bucura-te de ceea ce urmeaza.

LEU 

Astrele sunt de partea ta, astazi, asa ca nu te poti plange de mai nimic. Poti avea parte de o surpriza in plan financiar, pe  care trebuie sa o cantaresti bine sa sa iei decizii intelepte in privinta sumei de bani pe care o vei primi. 

FECIOARA

Esti multumita de situatia financiara, chiar iti permiti cateva mici extravagante. Astazi simti ca ai amanat destul de mult micile rasfaturi pe care ti le doresti, asa ca pleci intr-o adevarata sesiune de cumparaturi.

BALANTA

Simti ca ai trecut printr-o perioada monotona si astazi esti dispusa sa faci ceva care sa te scoata din rutine. Indiferent ca este vorba despre viata personala sau despre cea profesionala, este clar ca esti pusa pe schimbari.

SCORPION

Apare o responsabilitate, un posibil drum important de facut, pentru a duce la capat planurile unei alte persoane, care astazi are nevoie de ajutorul tau.

SAGETATOR

Nu reusesti deloc sa gasesti un echilibru, in aceasta zi si totul iti pare haotic. Ai inceput prea multe lucruri in acelasi timp si simti ca au inceput sa se intoarca impotriva ta, desi nu ai absolut niciun motiv de ingrijorare.

CAPRICORN

Un prieten bun iti cere ajutorul intr-o problema delicata, iar tu faci tot ce este posibil pentru a-l ajuta. Nu iti sta in obicei sa renunti la treburile tale pentru alte persoane, insa de data aceasta esti dispusa sa te dedici in totalitate acestei persoane.

VARSATOR 

Ziua ta este axata pe job, unde lucrurile sunt destul de agitate. Cu toate acestea, atmosfera iti prieste si te concentrezi cu placere asupra proiectelor la care lucrezi.

PESTI 

Esti deranjata de felul in care se comporta anumite persoane dragi tie, cu tine si esti hotarata sa deschizi acest subiect. Era si timpul sa iei atitudine, iar astazi au loc discutii serioase. 

related posts

Modifică setările cookies