Horoscop zilnic 7 ianuarie 2016. Gemenii au un admirator insistent, iar Sagetatorii nu sunt deloc sociabili


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 7 ianuarie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Esti mai mult cu gandurile in trecut, decat la chestiunile pe care le ai de pus la punct astazi. Esti melancolica si lucrul asta nu iti face bine, mai ales la capitolul producativitate. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant.

TAUR

Incepi sa ai sentimente din ce in ce mai puternice fata de o persoana care pare inaccesibila in acest moment, desi din cand in cand iti trimite semnale ca ar fi interesata. Esti confuza si nu stii ce decizie sa iei.

GEMENI

Ai un admirator care devine din ce in ce mai insistent. Desi te flateaza atentia pe care ti-o acorda si te simti bine cand te curteaza, totusi nu vrei sa duci lucrurile mai departe de un flirt nevinovat.

RAC

Incerci sa repari o greseala pe care ai facut-o fata de persoana iubita si asta va fi destul de greu. Nu este un lucru care sa se intample intr-o zi. Va trebui sa incepi cu schimbarea atitudinii fata de el.

LEU

Esti destul de exigenta cu persoana iubita si asta ar putea crea probleme in relatia voastra. Faptul ca pretentiile tale cresc de la o zi la alta nu face decat ca irascibilitatea lui sa creasca.

FECIOARA

Astazi esti focusata numai pe ceea ce ai de rezolvat la birou. Nu ai timp de nimeni si nimic si incerci sa ajungi la zi cu restantele pe care le aveai la job. S-ar putea ca volumul de munca sa te copleseasca pe finalul zilei.

BALANTA

Pierzi mare parte din zi incercand sa solutionezi un conflict care nu te implica in mod direct. Desi iti propui sa fii obiectiva, pana la urma ajungi sa fii cu una din parti, spre dezamagirea celeilalte.

SCORPION

Astazi te porti de parca toata lumea ar fi a ta. Ai senzatia ca totul ti se cuvine si te enervezi daca cineva nu face ceea ce ii “ordoni” tu. Incearca sa nu mai fii atat de autoritara cu cei din jur.

SAGETATOR

Nu esti cea mai sociabila persoana astazi si asta te transforma intr-un fel de persona non grata in cercul tau de prieteni. Aceasta atitudine morocanoasa la ea iti aduce cateva bile negre.

CAPRICORN

Esti intr-o dispozitie de zile mari si ii incanti pe cei din jurul tau cu optmismul tau si cu simtul umorului de care dai dovada. Toata lumea iti cauta compania si incearca sa iti intre in gratii.

VARSATOR

Esti cu gandul la o persoana care te-a dezamagit in trecut, dar pentru care inca mai ai sentimente. Desi ai vrea sa o scoti definitiv din viata si gandurile tale, se pare ca acest lucru este mult mai dificil decat ai fi crezut.

PESTI

Astazi nu esti in apele tale si lucrul acesta se observa cel mai bine la locul de munca, acolo unde nu reusesti sa te concentrezi nici la cele mai banale sarcini. Incearca sa rezolvi problema care te macina cu adevarat.

related posts

Modifică setările cookies