Horoscop zilnic 7 ianuarie 2017. Sagetatorii isi fac planuri, iar Pestii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 07 ianuarie 2017.


BERBEC

Unele relatii pe care le ai cu persoane apropiate nu mai sunt pe placul tau in ultimul timp. Astazi esti pregatita sa discuti serios cu ele si sa te lamuresti daca instinctul tau este corect sau ai o impresie gresita.

TAUR

Ai de luat o decizie foarte importanta si iti sta mintea la asta toata ziua. Ai grija, te poate impiedica de la diversele responsabilitati pe care ti le-ai luat in cursul saptamanii si chiar ii poate supara pe cei din jurul tau.

GEMENI

Nu incepi ziua prea bine si nu vrei deloc sa contribui la ceea ce partenerul de viata sau grupul de prieteni iti propun sa faceti astazi. Daca vei avea parte de suficienta rabdare din partea lor, vei reusi sa te energizezi si sa te bucuri de acest weekend.

RAC

Sunt tot felul de energii in jurul tau care iti schimba starea de la un moment la altul. Incearca sa te indepartezi astazi de persoanele foarte extrovertite pentru ca te vor incarca peste masura cu probleme care nu iti apartin si pentru care nu ai suficienta energie.

LEU

Astazi traiesti totul cu o intensitate maxima, desi nu iti este foarte clar de unde ai capatat aceasta buna dispozitie. Lasa-te dusa de val pentru ca nimic nu merita sa strici o zi atat de buna pe cat pare sa fie aceasta pentru tine.

FECIOARA

Ziua de astazi se arata foarte buna pentru a incepe lucruri noi si pentru a face incercari de care te-ai ferit pana acum. Cine stie, poate ca te vei inscrie la acele cursuri pe care ti le doreai sau vei fi dispusa sa faci parte dintr-un nou grup de prieteni.

BALANTA

Incearca sa nu pierzi prea mult timp prelungind dimineata la nesfarsit pentru ca un inceput de zi lenes iti poate strica toata ziua. Cauta sa ai activitate si mai ales lasa-te implicata in ceea ce fac cei din jurul tau, care pare distractiv.

SCORPION 

Esti plina de idei si nu vrei sa stai locului o clipa. Asta nu e rau deloc, pentru ca te afli in intarziere cu unele responsabilitati pe care le ai si nu ar strica sa arunci un ochi asupra lor.

SAGETATOR

Planuiesti o escapada undeva mai departe de locurile in care iti petreci timpul in mod normal, insa daca nu te organizezi inca de dimineata, nu vei reusi sa iti duci planul la bun sfarsit. In plus, pari sa ai nevoie si de ajutorul celor din jur pentru a il pune in aplicare.

CAPRICORN

Esti mai activa decat iti sta in obicei inca din prima parte a zilei si asta te mira chiar si pe tine. Fii sigura ca vei ramane asa pana la finalul zilei, pentru ca te asteapta niste invitatii din partea unor persoane care accepta cu greu un raspuns negativ din partea ta.

VARSATOR

Intreaga ta zi te tine concentrata asupra viitorului. Te gandesti la tot felul de organizari si de planuri si te comporti ca un lider intr-un grup de prieteni sau la o vizita in familie la care iei parte.

PESTI

Primesti o veste importanta de la partenerul de viata, care vrea sa iti faca o propunere de nerefuzat. Incearca sa te gandesti de doua ori inainte de a ii da un raspuns favorabil, pentru ca va fi greu sa dai inapoi.

related posts

Modifică setările cookies