Horoscop zilnic 7 iulie 2015. Berbecii au parte de o zi perfecta, in timp ce Pestii au probleme cu familia


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 7 iulie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

O zi perfecta pentru activitati lejere, de vara. Chiar daca e inca inceput de saptamana, ajungi sa faci o plimbare placuta in parc sau sa iesi la o terasa cu prietenii.

Horoscop 2015 TAUR

Te simti singura, iar zidurile pe care le-ai ridicat pentru a te proteja de cei din jur nu te ajuta sa gasesti un umar pe care sa plangi. Trebuie sa te repui pe picioare si sa vezi jumatatea plina a paharului.

Horoscop 2015 GEMENI

Nu reusesti sa-i impresionezi pe cei in fata carora vrei sa faci o figura frumoasa. Desi ai muncit si credeai ca rezultatele vor fi pe masura, esti comparata cu altii si considerata inca nepregatita.

Horoscop 2015 RAC

Inregistrezi un esec, iar asta te demoralizeaza complet. Incearca sa privesti partea pozitiva a lucrurilor si sa vezi care sunt lectiile pe care le poti trage din acest insucces.

Horoscop 2015 LEU

O zi favorabila din toate punctele de vedere. Astazi, planetele par sa se alinieze astfel incat tot ce-ti propui sa cunoasca un final fericit.

Horoscop 2015 FECIOARA

Te simti slabita si nu ai stare sa faci nimic productiv la locul de munca. Ai mici probleme acasa si nu-ti sta gandul decat la ele.

Horoscop 2015 BALANTA

Legi noi prietenii si iti maresti cercul de cunostinte. Noile persoane din viata ta se vor dovedi cu adevarat importante in scurt timp, asa ca ai grija cu cine interactionezi.

Horoscop 2015 SCORPION

Te simti vulnerabila si cauti sprijin in cei din jurul tau. Treci printr-o perioada mai delicata, iar astazi hotarasti sa apelezi la familie pentru a da de cap problemelor care tot apar in viata ta.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Un membru din cercul apropiat de cunoscuti te apara intr-o situatie delicata. Beneficiezi de protectia si indrumarea acestei persoane, iar o problema care se iveste este instantaneu rezolvata. 

Horoscop 2015 CAPRICORN

Faci noi achizitii si marchezi tranzactii financiare de succes. Cumperi ceva in mod spontan, iar acest mic dar pe care ti-l faci tie insasi te incanta peste masura.

Horoscop 2015 VARSATOR

Iei legatura cu un membru al familiei plecat in strainatate, iar acest lucru iti provoaca o bucurie mare. Daca ai frati sau surori, vei primi un cadou sau vei avea parte de o surpriza din partea lor.

Horoscop 2015 PESTI

O zi in care ai probleme cu membri ai familiei sau prieteni apropiati. Iti doresti ca lucrurile sa iasa mereu numai asa cum vrei tu si te lovesti de dezacordul lor. 

related posts

Modifică setările cookies