Horoscop zilnic 7 iulie 2017. Gemenii au parte de o surpriza, Pestii afla ceva care ii bucura enorm


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 7 iulie2017.


BERBEC

Este o zi perfecta pentru a iesi din zona ta de confort si pentru a face lucruri cre nu iti stau neaparat in obicei. Incearca lucruri si activitati noi, s-ar putea sa descoperi hobby-uri nebanuite.

TAUR

Ai o zi foarte buna, asta e clar. Chiar daca nu se intampla nimic iesit din comun si ziua decurge cat se poate de lin, starea ta de spirit este una perfecta si totul pare sa fie organizat, in viata ta (cel putin astazi), fix asa cum iti doresti.

GEMENI

Sunteti invitate in oras sau sa participati la un eveniment simpatic, iar invitatia apare ca o surpriza pentru voi. Nu stiai ca persoana care iti fac invitatia isi doreste sa ii fii alaturi.

RAC

Cei din jur par pusi pe cearta astazi si esti atrasa tot mai mult in conflictele lor. Incearca totusi sa eviti acest tip de discutii si sa nu te lasi afectata, problemele lor nu sunt si ale tale.

LEU

Cineva din familie sau chiar partenerul de viata are niste reprosuri de facut si considera ca astazi a prins momentul potrivit. Incearca sa il asculti si sa nu tragi concluzii prea devreme, poti descoperi ca este vorba doar de o neintelegere.

FECIOARA

Este zi numai buna pentru a-ti lasa imaginatia libera. Iesi din casa, mergi la muzeu sau la expozitie, fa ceva care sa te relaxeze si care sa iti hraneasca, in acelasitimp, nevoia de cunoastere. Ete tipul de activitate ideal pentru tine.

BALANTA

Poti intampina dificultati in ceva ce vrei sa faci astazi. O alta persoana implicata in planurile tale isi schimba programul si il da si pe al tau peste cap. Incearca sa iei totul cu calm si nu isca un conflict doar din aceasta cauza, nu va face bine nimanui.

SCORPION

Fii curajoasa si fa acele lucruri pe care ti le tot doresti. Este vara, esti libera si programul tau nu este atat de incarcat ca de obicei. Asa ca daca aveai in plan sa faci ceva iesit din comun, astazi e o zi perfecta pentru asta.

SAGETATOR

Este o zi cat se poate de romantica pentru voi, Sagetatorii. Sunt sanse mari ca relatia pe care ai sa ajunga la pasul urmator, oricare ar fi el. Iar Sagetatorii singuri pot cunoaste un posibil parteneri  astazi.

CAPRICORN

Anumite aspecte ale vietii de cuplu sufera schimbari si asta va da o stare de neliniste. Nu ar fi rau sa va reluati pozitia de lider si sa initiati o discutie care sa va lamureasca in tot ceea ce va doriti.

VARSATOR

Trebuie sa ai grija de tine, in primul rand, inainte de a putea avea grija de alte persoane. Este foarte important sa mentii un echilibru in ceea ce faci si sa te pui pe primul plan, macar pentru o zi, starea de sanatatea va da ceva batai de cap.

PESTI

Primiti o veste foarte buna din partea cuiva drag si este vorba despre un lucru complet neasteptat. Indiferent despre ce este vorba, clar este faptul ca va veti bucura enorm, pentru voi sau pentru altcineva caruia i se intampla un lucru extraordinar.

related posts

Modifică setările cookies