Horoscop zilnic 7 mai 2015. Gemenii primesc o oferta de job, iar Scorpionii afla ca au un admirator


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 7 mai 2015.


 

BERBEC

Simti o atractie puternica fata de un prieten apropiat si nu stii daca este bine sa iti faci publice sentimentele. Te temi de un refuz, iar asta de impiedica sa treci la actiune.

TAUR

Vrei sa faci o schimbare la aspectul tau fizic si incepi sa iti planifici actiunile necesare. O vizita la coafor, la manichiura si pedichiura, la salonul de infrumusetare si un abonament la sala de fitness  - acestea sunt obiectivele tale in perioada imediat urmatoare.

GEMENI

Primesti o oferta tentanta de schimbare a jobului, insa ti-ar parea rau sa lasi in urma colectivul de prieteni de la actualul loc de munca. Simti ca faci parte dintr-o echipa pe care ti-ar fi greu sa o parasesti.

RAC

Esti cu gandul la vacanta si incepi deja sa iti faci planurile. Un concediu perfect are nevoie de multa planificare si stii ca daca incepi din timp vei reusi sa pui la punct toate aspectele calatoriei tale.

LEU

Stresul din ultima perioada isi pune amprenta asupra psihicului tau. Te simti epuizata si demoralizata si nu stii cum sa iesi din aceasta pasa proasta. Ai nevoie de multa odihna si de o pauza de la rutina zilnica.

FECIOARA

Volumul de munca din ultima perioada  te face sa te resimti din punct de vedere fizic. Orele petrecute peste program te-au transformat in erolul de la birou, dar ti-au adus cateva bile negre din partea familiei, pe care ai ignorat-o.

BALANTA

Ai parte de o zi plina, in care agenda ta este ocupata de la prima ora pana seara tarziu. Insa nu vezi acest lucru ca pe o corvoada,  mai ales ca cea mai mare parte a lucrurilor pe care le ai de facut iti fac placere.

SCORPION

Ai aflat ca ai un admirator in gasca de colegi de la birou, iar lucrul acesta iti influenteaza relatia pe care o ai cu acea persoana la locul de munca.  Nu te-ai gandit la el pana acum ca la un potential partener, iar vestea primita te ia prin surprindere.

SAGETATOR

Esti intr-o relatie in care nu te mai regasesti de ceva vreme. Ti se pare ca lucrurile nu merg in directia potrivita si simti ca nu mai este nicio sansa pentru voi doi.

CAPRICORN

Niste probleme financiare iti strica ziua, in mare parte destul de linistita. Nu reusesti sa te mai descurci cu banii si esti nevoita sa apelezi la un apropiat pentru un ajutor financiar.

VARSATOR

Esti pusa intr-o situatie stanjenitoare la job si te simti umilita de fata cu colegii de munca. Incerci sa nu pui prea tare la suflet ceea ce s-a intamplat, insa nici nu poti sa tratezi situatia cu indeferenta.

PESTI

Ai sansa de a cunoaste astazi o persoana care ar putea sa devina extrem de importanta pentru tine. Fie e ca vorba despre un viitor iubit sau cea mai buna prietena, cert este ca vei cunoaste un om de valoare.

related posts

Modifică setările cookies