Horoscop zilnic 7 martie 2017. Racii se bucura de odihna, iar Pestii primesc o veste imbucuratoare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 7 martie 2017.


BERBEC

Sunt ceva probleme la capitolul amoros, insa astazi sunt sanse mari ca totul sa ia o intorsatura pozitiva. Porti o discutie edificatoare si totul devina foarte clar in ceea ce priveste viata de cuplu.

TAUR

Esti plina de energie si vrei sa faci totul intr-o singura zi. Ai grija sa nu te aglomerezi si sa mai pastrezi din starea buna si pentru viata de familie sau de cuplu.

GEMENI

Esti destul de inspirata astazi pentru a face acele lucruri la care te tot gandesti de cateva zile. Poate te apuci de redecorat sau faci acea prajitura la care visezi.

RAC

Ai in sfarsit parte de odihna pe care ti-o doreai de mult timp. Profita din plin de ea, pentru ca nu ti se va ivi prea curand posibilitatea de a avea atat de mult timp liber intr-o singura zi.

LEU

Esti implicata in cateva proiecte care incep sa prind contur incepand de astazi. Asta te face sa te simti foarte multumita de tine insati si chiar iti da avant sa te implici si in alte activitati de care iti era teama.

FECIOARA

Ai parte de cateva discutii care nu sunt tocmai pe placul tau si care iti lasa un gust amar. Incearca totusi sa nu iei totul foarte personal, pentru in realitate nici nu este asa.

BALANTA

Ai o zi care nu iese cu nimic din tipare, ba chiar se poate spune ca este plictisitoare pentru tine. Nu ar strica sa profiti de ea cat poti si sa te odihnesti.

SCORPION

Ai parte de o surpriza din partea partenerului de viata sau a unui membru al familiei. Banuiai ca ti se pregateste ceva, insa gestul te poate emotiona peste masura.

SAGETATOR

Te apuci de renovari, planuiesti o excursie sau iti schimbi jobul. In orice caz, iei o decizie foarte importanta si te apuci de treaba imediat.

CAPRICORN

Iei legatura cu niste prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult timp si pe care abia astepti sa ii intalnesti din nou. Fie asta, fie faci o vizita cuiva din familie, pe care l-ai evitat o lunga perioada de timp. Este o zi a revederilor.

VARSATOR

Ceva se schimba in ceea ce priveste viata ta de familie si organizarea in sanul acesteia. Fie exista nemultumiri, fie pur si simplu simti nevoia sa pui la punct cateva aspecte.

PESTI

Astepti deja de ceva timp o veste buna care tot intarzie. Este posibil ca astazi sa apara, in sfarsit si sa iti dea ocazia de a-ti planifica urmatoarele zile in functie de informatiile nou primite.

related posts

Modifică setările cookies