Horoscop zilnic 7 octombrie 2015. Gemenii au o zi agitata, iar Scorpionii sunt implicati intr-un conflict, fara voia lor


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 7 octombrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Astazi iti faci o multime de griji legate de aspectul financiar. Planurile pe care ti le-ai facut au fost date peste cap de niste cheltuieli neprevazute, iar acum trebuie sa te descurci fara resurse prea mari.

Horoscop 2015 TAUR

Dupa agitatia din ultima perioada, in care ai stat mai mult la serviciu decat acasa sau in compania prietenilor,  te-ai hotarat ca este momentul sa te revansezi fata de cei dragi. Astazi pentreci timpul intr-o companie deosebita, facand lucrurile care iti plac.

Horoscop 2015 GEMENI

Se anunta o zi agitata in care parerea ta este solicitata intens din toate partile. La job ai sansa sa te afirmi si ti dau chestiuni importante de rezolvat. Din pacate, pe plan sentimental nu treci prin cea mai buna perioada din viata ta.

Horoscop 2015 RAC

O problema mai veche de sanatate te sacaie si este posibil sa ajungi la medic. Tendinta ta de a ignora problemele se intoarce acum impotriva ta si te vezi nevoita sa apelezi la ajutor de specialitate pentru a iesi din aceasta situatie ingrijoratoare.

Horoscop 2015 LEU

Nativele din Leu sunt puse pe treaba astazi si rezolva o multime de treburi restante care nu le dedeau pace. Va fi o zi grea si solicitanta, insa la final vor avea safisfactia ca lucrurile s-au asezat in viata lor. 

Horoscop 2015 FECIOARA

Nu esti intr-o stare prea buna si ii molipsesti si pe cei din jur cu negativismul tau. Incearca sa iti pui ordine in ganduri si sa iti rezolvi cat mai repede problemele, pentru ca vei avea numai de pierdut daca ramai pesimista si irascibila. 

Horoscop 2015 BALANTA

Nativele din Balanta ar face orice numai ca sa nu depuna efort prea mare astazi. La job ii lasa mai mult pe colegi sa rezolve treburile, iar acasa prefera sa dea ordine in loc sa puna umarul la treburile casnice. 

Horoscop 2015 SCORPION

Scorpionii sunt implicati intr-un conflict, fara voia lor. In ciuda faptului ca nu vor sa se bage in disputele altora, pana la urma divergentele se vor lasa cu cuvinte dure si cu actiuni regretabile. Abtine-te cat mai mult de la comentarii rautacioase.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Vrei sa ii faci o surpriza persoanei iubite, pe care ai cam neglijat-o in ultima perioada. Fie ca il scoti la film sau luati cina in oras, ideea ta va fi apreciata si vei fi rasplatita pentru gestul frumos. Spre seara vei primi o veste pe care o astepti de multa vreme.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Faci o calatorie pe care ai planificat-o de mai multa vreme, insa lucrurile nu merg chiar asa cum te asteptai. Vei avea parte de mai multe obstacole decat ti-ai inchipuit si nu vei face fata provocarilor decat cu multa rabdare si facand compromisuri.

Horoscop 2015 VARSATOR

Astazi toata lumea "trage" de tine. Membrii familiei vor sa petreaca mai mult timp cu tine, iubitul te revendica pentru el, iar serviciul te solicita cel mai tare. Nu stii cum sa te imparti ca sa impaci pe toata lumea. 

Horoscop 2015 PESTI

Te gandesti mult la persoana iubita si te indoiesti ca sentimentele lui ar fi la fel de puternice ca ale tale. In ciuda suspiciunilor tale, nu indraznesti sa il confrunti si stai intr-o stare de incertitudine care nu te lasa sa te concentrezi si asupra altor aspecte mai importante ale vietii tale.

related posts

Modifică setările cookies