Horoscop zilnic 7 octombrie 2017. Gemenii sunt rasplatiti pentru ceva ce au facut, vezi ce se intampla cu Leii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 7 octombrie 2017.


BERBEC

Este o zi buna pentru a accepta o provocare. Iesi din zona ta de confort, invata lucruri noi, daca este nevoie, pentru ca aceasta va fi cheia succesului, calea pe care trebuie sa o urmezi pentru a evolua.

TAUR

Te asteapta o zi relaxanta, plina de afectiune din partea celor dragi. Cine nu si-ar dori sa inceapa asa weekendul? Bucura-te de aceste momente, incarca-te cu energie pozitiva pentru ca de luni se anunta o saptamana mai grea. 

GEMENI

Daca ar fi sa dai o nota acestei zile, aceasta ar fi 9. Nimic nu este perfect, asa ca ai face bine sa te bucuri de ceea ce primesti astazi, chiar daca nu este exact ce iti doreai. Invata sa te bucuri de prezent.

RAC 

Chiar daca este sambata, nu-ti permiti sa te relaxezi pentru ca vrei cu orice pret sa-ti atingi obiectivele. Orice greseala facuta astazi, va avea un impact mult mai mare asupra ta, asa ca ai grija! Masoara de doua ori si taie o singura data.

LEU

Alege-ti cu grija cuvintele astazi pentru ca se pot isca o serie de conflicte cu usurinta. Asta nu inseamna ca trebuie sa accepti o nedreptate. Spune-ti parerea, dar alege sa o faci cu diplomatie.

FECIOARA

Ziua incepe prost, dar se termina cu bine. In prima parte a zilei te poti astepta la mici tensiuni, care iti vor strica dispozitia, dar pana spre sfarsitul serii totul va intra in normal si zambetul iti va reveni pe buze.

BALANTA 

Dragostea apare de unde te astepti mai putin. Asta nu inseamna ca trebuie sa te arunci cu capul inainte. Tine cont si de vestile pe care le primesti si incearca sa fii obiectiva atunci cand iei o decizie.

SCORPION

Provocarea zilei va fi legata de fructificarea timpului liber. Nu-l irosi! Fii productiva si incearca sa bifezi cat mai multe taskuri. Desi vei munci in weekend, nu vei regreta aceasta decizie pentru ca iti vei usura munca din cursul saptamanii viitoare.

SAGETATOR

Vei purta astazi o conversatie care se va dovedi a fi extrem de importanta in scurt timp. Altfel spus, persoanele pe care le cunosti astazi vor avea un rol esential in parcursul tau profesional, asa ca fii deschisa spre a cunoaste oameni noi. Este in interesul tau! 

CAPRICORN

Se ivesc o serie de oportunitati in aceasta zi pe care nu ar trebui sa le ratezi pentru ca nu se stie cand vei mai avea atat de mult noroc. Nu vei avea prea mult timp de gandire pentru a lua o decizie, asa ca trebuie sa dai dovada de spontaneitate. 

VARSATOR

Trebuie sa dai dovada de empatie astazi, sa fii intelegatoare, sa ierti. Este momentul potrivit sa te impaci cu cineva cu care te-ai certat recent si sa ingropati securea razboiului. Dupa ce vei face asta, vei simti cum ti se ridica o greutate de pe umeri.

PESTI

Tragi ponoasele in urma unei decizii pe care ai luat-o in trecut. Prin urmare, este o zi buna pentru a invata din greseli. Incearca sa vezi partea plina a paharului si sa iei totul ca pe o lectie de viata.

related posts

Modifică setările cookies