Horoscop zilnic 8 aprilie 2018. Racii sunt în al nouălea cer. Vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilei de 8 aprilie 2018.


BERBEC

Ai nevoie ca cineva să îți arate că are încredere în ține pentru a prinde aripi și să îți atingi obiectivele. Nu este nimic rău în asta, dar încearcă să ai mai multă încredere în tine.

TAUR

Profiți de mica vacanță de Paște și plănuieșți o escapadă împreună cu familia. Petreceți timp de calitate împreună și timpul parcă zboară, dar reușeșți să te umpli de energie pozitivă.

GEMENI

Nu poți să îți stăpâne ști sentimentele. Te simți atrasă de o persoană “interzisă”, care are deja pe cineva și nu ai habar cum să gestionezi situația. Încearcă să îți orientezi atenția spre altcineva.

RAC

Ești răsfățată de partenerul de cuplu și te simți în al nouălea cer. Iubirea plutește în aer și nici că ți-ai putea dori mai mult. Relația voastră merge mai bine ca oricând și sunteți tot mai uniți.

LEU

Pentru tine, această mini vacanță de Paște se traduce prin “muncă și tot mai multă muncă”. Din păcate, nu îți permiți să te relaxezi, chiar dacă nu te ocupi de taskurile de la job, ci de cele casnice.

FECIOARĂ

Ai discuții în contradictoriu cu persoana iubită și refuzi să accepți că ai greșit și celălalt are dreptate. Această încăpățânare nu îți va aduce nimic bun. Fii sinceră și recunoaște-ți vina.

BALANȚĂ

Mini vacanța de Paște înseamnă pentru ține curățenie de primăvară. Întorci casa cu fundul în sus și reorganizezi totul de la A la Z. Ia și o pauză, altfel te vei întoarce la job extrem de obosită.

SCORPION

Lasă lenea și mobilizează-te pentru că astăzi se ivesc niște oportunități de care trebuie să profiți. Nu te mai ghida după ideea că există și mâine o zi pentru că mâine nu ți se vor mai deschide aceleași uși.

SĂGETĂTOR

Prima parte a zilei se anunță destul de aglomerată, cu multe drumuri de făcut și multe lucruri de rezolvat. Abia după prânz vei reuși să-ți tragi sufletul și să începi să te bucuri cu adevărat de Paște.

CAPRICORN

Nu reușești să te detașezi de responsabilitățile ce țin de planul profesional nici în ziua de Paște, spre disperarea celor din familie. Ia o pauză, nu se va prăbuși nimic dacă te relaxezi câteva ore.

VĂRSĂTOR

Petrec o zi minunată în natură cu cei mai apropiați prieteni. Îți doreai de ceva timp o asemenea zi și, în sfârșit, vremea ține cu tine și îți permite să îți transformi visurile în realitate.

PEȘTI

Petreci ziua cu familia, ceea ce înseamnă că ziua de astăzi nu va fi lipsită de tensiuni. O rudă reușește să te scoată din sărite și, din păcate, nu reușești să-ți ții sentimentele în frâu. 

related posts

Modifică setările cookies