Horoscop zilnic 8 august 2014. Taurii au probleme financiare, iar Fecioarele primesc o veste buna


Berbecii iau o pauza de la locul de munca si pleaca in vacanta. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 4 -10 AUGUST 2014

BERBEC

Dupa o perioada aglomerata la locul de munca, reusesti sa-ti iei cateva zile libere pe care esti hotarata sa le petreci alaturi de prieteni si sa lasi deoparte problemele cotidiene. 

TAUR

Problemele financiare din ultima perioada incep sa devina din ce in ce mai serioase, astfel ca esti nevoita sa gasesti o solutie pentru a depasi acest colaps.

GEMENI

Primesti o oferta pentru un job nou, insa nu esti hotarata daca sa o accepti sau nu. Apelezi la ajutorul unui prieten pentru a te consulta si a vedea daca este o oportunitate buna din punct de vedere profesional.  

RAC

Problemele de sanatate cauzate de stres si oboseala s-au agravat, asa ca te hotarasti sa mergi la un consult pentru a primi niste recomandari in acest sens. 

LEU

Nu te concentrezi suficient de mult la locul de munca, astfel ca incepi sa ai probleme, iar sefii nu prea mai sunt ingaduitori cu felul in care iti faci treaba. 

FECIOARA

Primesti un cadou neasteptat din partea prietenilor, chiar daca nu este vreo ocazie speciala. Acestia si-au dorit sa te bine dispuna dupa o perioada in care ai avut destul de multe probleme. 

BALANTA

Esti hotarata sa te relaxezi dupa o perioada aglomerata la locul de munca, asa ca lasi deoparte orice forma de comunicare cu cei din jur si pleci pentru cateva zile intr-o destinatie linistita. 

SCORPION

Te straduiesti mult prea tare sa-ti impresionezi sefii care vor considera comportamentul tau doar o forma agresiva de a te face evidentiata. Incearca sa te comporti natural si sa vii cu idei noi si creative pentru proiectele in care esti implicata.

SAGETATOR

Relatia cu partenerul de viata nu merge in directia buna, va certati din ce in ce mai des si deja te-ai saturat de aceasta situatie. Inca incerci sa te decizi daca sa renunti sau sa-i mai acorzi o sansa. 

CAPRICORN

O ruda pe care nu o mai vazusei de foarte mult timp iti face o vizita neasteptata, fapt care te bucura si iti ofera energia pozitiva de care aveai nevoie pentru acest sfarsit de saptamana. 

VARSATOR

Te-ai saturat de actualul loc de munca, iar pana acum ai tot amanat sa faci ceva in acest sens. O oferta de job primita zilele acestea iti va rezolva problema. 

PESTI

Economiile pe care le-ai facut in ultimele luni iti sunt de folos acum, cand visezi cu ochii deschisi la o vacanta exotica. Iti faci planuri impreuna cu prietenii si te pregatesti pentru o noua aventura. 

related posts

Modifică setările cookies