Horoscop zilnic 8 august 2017. Berbecii au parte de surprize imense, iar Racii iau decizii importante


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 8 august 2017:

Tag-uri:

Berbec 

Astazi vei fi surprinsa sa descoperi ca o persoana pe care credeai ca o cunosti foarte bine, este complet diferita de ceea ce-ti imaginai. Vei primi o veste care te va soca. Dezvaluire de acest tip iti vor ocupa toata ziua. Probabil, astepta de mult timp sa-ti spuna asta, dar de-abia acum si-a facit curaj.

 

Taur 

 
Este o zi destul de tensionata si simti ca nu mai ai energie sa te ocupi de toate maruntisurile. Fa-ti o lista de prioritati. Asta te va salva. In viata de cuplu, simti nevoia de spatiu si de libertate si s-ar putea ca si partenerul tau sa vrea acelasi lucru.  

 

Gemeni 

Astazi simti nevoia sa te faci remarcata. Ai si cu ce! Esti foarte creativa si originalitatea ta nu poate trece neobservata. Iubitul tau s-ar putea sa fie surprins de atitudinea "Vrei sau vezi-ti de treaba!". Mici compromisuri n-ar strica sa faci. 

 

Rac 

Simti intens nevoia sa iei o pauza si sa te simti libera. Poate este o dorinta mai veche sau doar un gand din senin, sau poate ai un anumit scop. Orice ar fi, ar trebui sa-i dai voie sa iasa la suprafata si sa vorbesti despre asta cu persoanele dragi.

 

Leu 

Este posibil sa se produca o ruptura in relatiile cu anumite persoane, dar asta nu te va marca. Gasesti noi cai de lega prietenii cu alti oameni, de la care ai o multime de lucruri de invatat. Nu apreciezi relatiile restrictive, asa ca asta o sa fie ca pe un soi de eliberare. 

 

Fecioara 

Este o zi intensa  si simti ca se apropie o furtuna in viata ta. Trebuie sa faci ceva in viata amoroasa acum, altfel va fi imposibil de reparat. Ai curaj sa spui lucrurilor pe nume. Ca sa fiti cu adevarat fericiti, trebuie sa fiti sinceri unul cu celalalt. 

 

Balanta 

Astazi ai de ales. Si trebuie sa te decizi. Nimeni nu o va face in locul tau. Este o zi a deciziile, atat in viata profesionala, cat si in cea amoroasa. Nu te teme. Asculta-ti instinctul si vei face alegeerea potrivita. 

 

Scorpion 

Esti invaluita de neconventional, iar asta te face sa te simti minunat. Ai parte de provocarile dorite la serviciu, iar in viata amoroasa dai fix atat cat primesti. Tu nu ierti nimic si calculezi tot ceea ce vine spre tine. 

 

Sagetator 

Este ziua ta norocoasa. Universul a aranjat pentru tine o supriza de proportii. Este mai mult decat asteptai. Daca relatia sentimentala sufera de lipsa de romantism, vei gasi in sfarsit o cale sa faci totul sa mearga. 

 

Capricorn

Cine a spus ca viata este plictisitoare, nu te-a cunsocut pe tine. Ai parte si astazi de multa aventura si nu simti nevoia sa te linistesti prea curand. Ai atat de multa energie, cand toti din jurul tau par epuizati, inca uimesti pe toata lumea. 
 

Varsator 

Astazi te simti usor derutata. Ai multe de facut si sunt o multime de oameni care trag de tine in toate directiile. Nu stii de ce sa te apuci mai intai. Organizeaza-te, altfel, ramai in urma cu proiectele!

 

Pesti 

Te-a atins bine de tot flacara iubirii! O persoana speciala si-a facut loc in viata ta si te cucereste in fiecare zi tot mai mult. Nu te asteptai ca lucrurile sa evolueze atat de rapid. Deschide-ti inima. Ceva minunat urmeaza sa se intample.

related posts

Modifică setările cookies