Horoscop zilnic 8 decembrie 2016. Pestii isi pierd rabdarea, iar Leii intra in conflicte


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 decembrie 2016.


BERBEC

Iti pare, cu totul, o perioada ciudata si nu prea ai chef sa intri in amanunte despre nimic, nici acasa, nici la scoala sau la birou. Ai prefera ca astazi sa te bucuri de singuratate, insa putin probabil sa ai aceasta ocazie.

TAUR

Este tocmai buna pentru a iesi din cotidian si pentru a face ceva ce in mod obisnuit iti ia mult timp sa planifici. Faci o vizita sau mergi intr-un loc pe care iti doreai sa il vezi de mult timp.

GEMENI

Esti obosita sau cel putin somnoroasa si nu prea ai energie pentru nimic. Tocmai de aceea pari sa te retragi intr-un loc linistit, iar daca nu ai cum sa faci asta, vei petrece ziua cu o pereche de casti pe cap, care sa te faca sa nu ii mai auzi pe cei din jur.

RAC

Cineva isi doreste de mult timp sa te surprinda si in sfarsit are ocazia. Astazi esti mai detasata ca niciodata de cei din jur si asta ii permite partenerului sa poate pregati o supriza.

LEU

Daca nu esti atenta, te poti trezi ca devii parte importanta intr-un conflict care nu iti apartine. Chiar daca sunt deja implicate in el persoane la care tii, incearca sa te tii departe de problemele altora, mai ales daca nu ti se cere ajutor.

FECIOARA

Ai o zi buna, in general, iar asta pentru ca ai suficient timp sa te ocupi de lucruri personale pe care le-ai tot amanat, iar asta te face fericita de fiecare data.

BALANTA

Ai senzatia ca faci tot felul de activitati in care nu iti doresti sa fii implicata, chiar daca nu te afecteaza in mod clar. Pentru ca este prea tarziu sa te retragi, esti nevoita sa te impaci cu ideea. 

SCORPION

Tu esti norocoasa care se bucura astazi de o zi excelenta, in principal datorita schimbarilor care au avut loc in viata ta, in ultima perioada. Schimbare jobului sau a locuintei poti fi doua dintre motivele pentru care esti atat de vesela.

SAGETATOR

Sunt mari sanse ca finalul acestei zile sa te prinde destul de obosita, pentru ca pe intreg parcursul ei gasesti tot felul de lucruri de facut. Nu renunti la nimic, pentru ca nu ti se par obositoare, dar cumulate, toate aceste activitati ti vor da batai de cap.

CAPRICORN

Incearca sa renunti la control absolut pe care vrei sa il exerciti asupra celor dragi. Unii dintre ei pot fi deranjati de faptul ca incerci mereu sa preiei fraiele si nu vor mai accepta asta.

VARSATOR

Nu stii prea bine ce iti doresti de la aceasta zi, dar stii ce nu iti doresti: nu vrei sub nici o forma sa iesi din zona de comfort si incerci tot ce se poate ca sa ramai cat mai aproape de casa si de familie, unde te simti cel mai bine.

PESTI

Rabdarea ta este pusa la incercare in ultima perioada si astazi nu este o zi buna pentru cei care te supara. Poti scoate la iveala o parte neplacuta a caracterului tau pe care nu o arati foarte des, dar indicat ar fi sa nu lasi asta sa se intample.

related posts

Modifică setările cookies