Horoscop zilnic 8 decembrie 2017. Leii au o zi agitata, vezi ce se intampla cu Varsatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 decembrie 2017.


BERBEC 

Te simti mai indragostita ca niciodata si ai tendinta de a le arata asta tuturor celor din jurul tau. Este frumos sa fii deschisa si entuziasmata, dar trebuie sa fii atenta si la cei din jur. S-ar putea sa nu se bucure de agitatia ta, oricat de pozitiva ar fi ea.

TAUR

Iti propui sa duci la capat tot felul de lucruri, chiar daca stii ca ziua este scurta. Ai idei bune, esti implicata in ceea ce faci, nu accepti ca altcineva sa iti continue munca inceputa de tine si din acest motiv nu renunti la nimic.

GEMENI

La locul de munca ti se cere sa te incadrezi intr-un deadline, iar astazi asta devine foarte dificil pentru tine, mai ales pentru ca simti ca ai fost sub presiune intreaga saptamana. Stresul iti va da mari batai de cap, daca nu reusesti sa te calmezi.

RAC

Anumite decizii nu trebuie amanate la nesfasit, iar astazi te vei trezi in situatia de a lua  decizie. Gandeste-te la ce posibilitati ai si incearca sa fii mai cat mai corecta, in primul rand fata de tine si apoi fata de ceilalti. 

LEU 

Ai o zi foarte agitata, in care simti ca se tot aduna responsabilitati de dus la capat. Nu iti pierde rabdarea si incearca sa iti organizezi fiecare lucru in parte, pentru sa nu lasa nimic neterminat.

FECIOARA

Primesti astazi un telefon sau o vizita care iti da ziua peste cap si te face sa renunti la toate planurile pe care le aveai facute pana acum. Chiar daca este final de saptamana, nu vei avea prea mult timp la dispozitie pentru a te bucura de inceputul de weekend.

BALANTA

Faptul ca esti incapatanata sa iti exprimi intotdeauna parerile, nu il prea incanta pe iubtul tau, Va simti nevoia sa te faca atenta la faptul ca uneori exagerezi si te vei trezi pusa in situatia de a face compromisuri. Asculta-l si incearca sa nu fii impusliva si sa dechizi un conflict.

SCORPION

Locul de munca pe care il ai a inceput sa iti dea batai de cap si usor, usor, incepi sa il simti ca pe o adevarata pacoste. Iti doresti mai mult si esti dispusa sa faci schimbari importante pentru a obtine ceea ce vrei. 

SAGETATOR

Ai tendinta sa te plangi prea mult si unele persoane nu au intotdeauna rabdarea necesara pentru a te asculta. Incearca sa filtrezi un pic secretele pe care le spui, pentru ca uneori ai tendinta sa dezvalui prea multe.

CAPRICORN

Simti ca esti in pericol, intr-o anumita situatie. Mai exact, cineva de la locul de munca nu te place si tu ai inceput sa te simti incomod la birou. Incearac cat poti tu de mult sa nu te implici in vreo cearta la serviciu, nu iti va face deloc bine.

VARSATOR 

Trebuie sa uiti complet de confort si sa accepti ca ziua de astazi este una plina de intamplari care nu te multumesc pe deplin. Urmeaza si cateva zile in care te vei odihni si vei putea recupera oboseala pe care o acumulezi acum.

PESTI 

Trebuie sa inveti sa joci in echipa, pentru ca altfel ramai inafara grupului si cu timpul vei ajunge sa te intristezi si sa te simti insingurata. Incearca sa te integrezi in mediile din care ai nevoie sa faci parte. 

related posts

Modifică setările cookies