Horoscop zilnic 8 februarie 2016. Racii fac ordine in viata sentimentala, iar Scorpionii sunt nervosi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 februarie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Te simti lipsita de energie, motiv pentru care amani mai multe treburi pe care le aveai de rezolvat . Incerci sa fii cat se poate de invizibila, pentru a evita discutii inutile. Nu esti chiar cea mai sociabila persoana azi.

TAUR

Te simti vinovata pentru un lucru pe care l-ai facut unei persoane apropiate si iti petreci ziua luptandu-te cu remuscarile. Esti prea mandra insa ca sa iti ceri scuze si probabil ca situatia va ramane nerezolvata o perioada.

GEMENI

Ai o intalnire importanta, de la care ai asteptari destul de mari, daca nu chiar un pic nerealiste. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant la timp, ca sa nu traiesti o dezamagire prea mare.

RAC

Vrei sa faci un pic de ordine in viata ta sentimentala si asta presupune o discutie serioasa cu partenerul.  Esti constienta ca nu mai poti amana prea mult acest moment si te pregatesti pentru marea confruntare.

LEU

Te vezi nevoita sa iti anulezi anumite planuri pe care ti le facusei pentru ziua de azi deoarece ai de rezolvat o chestiune urgenta. Din fericire, iti pastrezi calmul si reusesti sa pui lucrurile la punct.

FECIOARA

Esti destul de plictisita de rutina din ultima perioada si astazi te gandesti sa faci ceva nebunesc. Orice idee ai avea, important este sa te distrezi si sa nu te simti vinovata dupa.

BALANTA

Astazi treci prin niste momente tensionate, carora insa reusesti sa le faci fata pentru ca dai dovada de calm si de stapanire de sine. Faci toate eforturile pentru a nu intra in discutii contradictorii.

SCORPION

Cu greu reusesti sa iti mentii nervii sub control si faci cateva gafe care te vor costa destul de mult in relatia cu cei apropiati. Nu esti in apele tale si nu poti ascunde acest lucru.

SAGETATOR

Astazi esti intr-o buna dispozitie si vrei sa iti testezi puterea de seductie. Desi flirtul tau pare aparent unul nevinovat, s-ar putea sa faci niste victime sigure. Ai grija in ce joc te bagi.

CAPRICORN

Astazi dai dovada de o eficienta maxima. Tot ceea ce iti propui sa faci iti iese si te simti mandra de realizarile tale. Desi ai multe lucruri de pus la punct, te organizezi bine si duci totul la bun sfarsit.

VARSATOR

Avansurile unui pretendent destul de insistent sunt din ce in ce mai greu de ignorat. Te simti un pic agresata de atitudinea lui indrazneata, insa nu ai curajul sa ii spui ca nu esti interesata.

PESTI

Esti supusa unor situatii destul de tensionate astazi si cu greu faci fata presiunii. Desi ai tendinta de a intra in panica, pana la urma reusesti sa iti mentii nervii sub control.

related posts

Modifică setările cookies