Horoscop zilnic 8 ianuarie 2016. Berbecii au un final de saptamana agitat, iar Scorpionii sunt egoisti


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 ianuarie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Este un final de saptamana agitat pentru Berbeci, care au astazi de pus la punct mai multe chestiuni urgente. Nu te poti bucura de un weekend relaxant pana nu faci un pic de ordine in treburile pe care le-ai amanat pana acum.

TAUR

Te simti neglijata de persoana iubita si asta isi pune amprenta pe relatia voastra.  Te pregatesti pentru o discutie serioasa, in care sa vedeti daca merita sa luptati pentru un viitor impreuna.

GEMENI

Ai inceput sa ai sentimente pentru o persoana care initial nu parea genul tau. Desi ai negat pana acum ceea ce simti, nu iti mai poti ascunde sentimentele. Te gandesti sa faci un prim pas in acest sens.

RAC

Te invinovatesti pentru niste lucruri pentru care nu ar trebui sa iti faci atatea griji. Incearca sa nu mai analizezi atat de mult orice vorba si orice situatie si sa nu mai te crezi vinovata pentru tot ce nu merge conform planului.

LEU

Dai dovada de o energie debordanta astazi si esti pusa pe fapte mari. Iei decizii importante si isi asumi riscuri, fara sa te indoiesti in vreun moment ca ai luat hotararea gresita.

FECIOARA

Te vezi nevoita sa iti anulezi niste planuri in ultimul moment si asta pentru ca apare ceva neprevazut in viata ta. Nu fii dezamagita, pana la urma s-ar putea ca tor “raul” sa fie spre bine.

BALANTA

Este o zi incarcata, dar nu chiar atat de obositoare, pentru ca toate lucrurile pe care le ai de realizat iti fac placere. Esti intr-o buna dispozitie si asta te ajuta sa treci cu bine peste aceasta zi obositoare.

SCORPION

Te simti egoista astazi si faci totul pentru ca sa iti fie tie bine, in primul rand. Nu este neaparat un lucru rau, atata timp cat nu “calci pe cadavre” pentru a-ti indeplini scopurile.

SAGETATOR

Esti destul de irascibila astazi si dai senzatia ca nimeni nu iti poate intra in gratii. Nu esti cea mai simpatizata persoana la birou, iar atitudinea morocanoasa ii indeparteaza pe colegi.

CAPRICORN

Esti foarte inventiva astazi si ii uimesti pe colegii tai cu ideile tale originale. Dai dovada de o creativitate si spontaneitate, doua atuuri care te vor face cea mai apreciata persoana de la birou.

VARSATOR

Esti in centrul atentiei astazi si asta te face sa te simti excelent. Iti place atentia care ti se acorda, complimentele pe care le primesti si propunerile indecente care ti se fac.

PESTI

Vei avea o zi dificila, in care ai de luat niste decizii importante, care ti-ar putea influenta urmatoarele luni din viata ta. Incearca sa nu te lasi prea mult influentata de parerile celor din jur.

related posts

Modifică setările cookies